Elindult az új webáruházunk! - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447

Elindult az új webáruházunk!

Az Oázis Computer élete nagy mérföldkőhöz érkezett, ahogy Ti is észrevettétek,  megújult weboldalunk. Reméljük, hogy a megújulással még kellemesebbé és gyorsabbá tesszük a termékeink közötti böngészést és a vásárlást. Ennek érdekében rengeteg új funkcióval bővült oldalunk.

Fizetéssel kapcsolatos új funkciók:

  • Az egyik legfontosabb újítás, hogy mostantól kezdve lehet fizetni online is, így lehetőség van otthonról a számítógép előtt ülve megrendelni a kiválasztott terméket, és ezt azonnal bankkártyával fizetni.
  • Áruhitel igénylésre is van lehetőség, ennek részleteit az Áruhitel ügyintézés oldalon megtaláljátok.
  • Aki esetleg valamilyen ajándékkal szeretné meglepni szeretteit, de nem tudja mit válasszon a webshopunkban, annak lehetősége van ajándékkártya vásárlásra.

Új webshop funkciók:

  • Az új weboldalunkon is van lehetőség regisztráció nélküli vásárlásra, de a regisztráció számos előnnyel jár, többek között nyomon követheted vásárlásaid.
  • Immáron a kiszállítást GLS csomagpontra is lehet kérni.
  • Az oldalunkon sok termékkategóriába szűrőket építettünk, így pár kattintással mindenki megtalálhatja a számára megfelelő termékeket.
  • A regisztrált felhasználóknak lehetőségük van korábbi rendelések,  online garancia nyomonkövetésre
  • Cégünk folyamatosan indít különféle akciókat, ezeket promóciókat, akciós termékeket sokkal könnyebb lesz ezentúl nyomon követni.

A régi webshopunkban regisztált felhasználói adatok technikai okok miatt nem kerültek át az új rendszerbe, így sajnos a regisztrációt újra el kell végezni, a régi oldal felhasználói adatait töröltük. De ígérjük, hogy ez egy jól átlátható felületen gyorsan elvégezhető.

Reméljük mindenkinek el fogja nyerni tetszését az új weboldalunk. Természetesen bármilyen véleményt, segítséget szívesen veszünk, az esetleges hibákért előre is elnézést kérünk. Ha ilyet találsz, megköszönjük, ha jelzed nekünk.

Kellemes böngészést és vásárlát kíván az Oázis Computer csapata!