Kint jártunk az IBC 2024 kiállításon - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447

Kint jártunk az IBC 2024 kiállításon

 

Az ASUS jóvoltából meglátogattuk a 2024-es IBC (International Broadcasting Convention) kiállítást, amit Amsterdamban rendeztek meg.

Néhány szóban a kiállításról: Az IBC a világ leginspirálóbb tartalom- és technológiai eseménye. Összegyűjti a globális média, szórakoztatás és technológia ipart egy kiállítás keretein belül, amely lehetővé teszi, hogy minden résztvevő létfontosságú betekintést nyerjen a legújabb technikai vívmányokba, megossza tudását és új üzleti lehetőségeket nyisson.

A kiállítás az „ipar által, az iparért” elv alapján jött létre, amelyet 1967-es alapítása óta képvisel, az IBC folyamatosan fejlődött az új trendekkel és technológiákkal az 57 éves története során. Az első évében 24 ország képviselőit vonzotta, most pedig több mint 170 nemzet kiállítóit, előadóit és látogatóit üdvözli.

Idén az ASUS a Proart termékeik bemutatását tűzte ki célul, és ehhez egy igen impozáns standot állított fel. A standjukon megtekinthetőek voltak a ProArt termékcsalád tagjai: számítógépházak, alaplapok, grafikus kártyák, laptopok, és a család legfontosabb elemei a professzionális monitorok.

A monitorok közül ki voltak állítva a már kapható és a közeljövőben megjelenő monitoraik is mint a 4K felbontású ProArt Display PA32UCE és a PA27UCGE, melyek beépített kolorimeterrel is rendelkeznek, a profi grafikusoknak szánt ProArt Display PA32KCX, a világ első 8K Mini LED paneles monitora, a ProArt Display OLED PA32UCDM, amely 4K QD-OLED panellal érkezik a kreatívoknak és végül a ProArt Display 5K PA27JCV, ami lélegzetelállító 5120 x 2880 felbontással rendelkezik a tökéletesen éles megjelenítés érdekében.

A standon az ASUS legújabb fejlesztésű video fala segítségével pedig úgynevezett „ProArt Masters' Talks” beszélgetéseket lehetett megtekinteni melyeken az iparág szakértői előadást tartottak a generatív AI, a virtuális tartalomgyártás és a 8K HDR aktuális témáiról.

Végül jöjjenek a kiállításon készült képek, amiken megpróbáljuk visszaadni az ASUS standon uralkodó profizmust ami a kiállítók jókedvével párosult. 

Nagyon köszönjük az ASUS-nak a meghívást!

 

Névány fotó a rendezvényről:

             

 

A Tech2.hu csatorna jóváltából pedig egy rövid beszámoló videó is készült: