Acer Care Plus garancia - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447

Acer Care Plus garancia

Mi az az Acer Care Plus garancia kiterjesztés?

Az Acer Care Plus program keretein belül az Acer monitorok gyártó garanciáját mostantól 5 évre lehet kiterjeszteni.

 

Hogyan müködik?

A webshopban listázott Acer monitorok adatlapján már választható szolgáltatásként megtaláljátok az Acer extra garancia kiterjesztését, mellyel a gyártói garancia 5 évre bővíthető. Amennyiben igényelted a szolgáltatást, úgy a megrendelés teljesítését követően regisztráljuk a monitorhoz az extra garanciát.

A regisztrációt követően megkapod tőlünk a garancia kiterjesztést igazoló dokumentumot, amivel később bármikor ellenőrizheted a termékhez rendelt garancia idejét. A garanciát a careplus.acer.com weboldalon tudod ellenőrizni, melyhez szükség lesz a korábban kiküldött PDF-ben szereplő "Code"-ra és "Password"-re.

 

Mit érdemes tudni még az Acer Care Plus programról?

  • A garancia kiterjesztést a vásárlást követően közvetlenül tudjuk beregisztrálni
  • A garancia kiterjesztés időtartama alatt technikai támogatás kaphatsz telefonon vagy online felületen keresztül, ami semmilyen további költséggel nem jár, kivéve a telefonos hívás költségeit
  • A regisztrációhoz szükséges adatok (Vásárló neve, címe, telefonszáma) átadásra kerülnek az Acer Care Plus weboldalán keresztül, az erről szóló dokumentációt is elküldjük részedre e-mailben

 

Mennyibe kerül ez a szolgáltatás?

A garancia kiterjesztés szolgáltatás ára termékenként eltérő, így ez a szolgáltatás 5 000, 9 000 és 12 000 Ft-ért vehető igénybe, termék típustól függően.