Változások a koronavírus kapcsán - OázisComputer.hu
Telefon 06-30/522-4-522, 06-1/708-0610 Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84.

Változások a koronavírus kapcsán

A koronavírus járvány terjedése miatt az alábbi változtatások kerülnek bevezetésre a Vásárlóink és Dolgozóink védelmének érdekében:

  • A személyes átvételi lehetőséget ideiglenesen felfüggesztjük, így ez a lehetőség már nem választható a megrendelés során. Az eddig leadott megrendelések személyes átvételére legkésőbb 2020. április 3-ig van lehetőség.
  • GLS Csomagpontokra való kiszállítás határozatlan ideig szünetel, a GLS házhozszállítás viszont továbbra is zavartalnul működik.
  • Garanciális ügyintézéssel kapcsolatban a garancia@oaziscomputer.hu email címen vagy a +36 70 451 2233 telefonszámon tudsz érdeklődni.
  • Az OTP áruhitel szolgáltatásunk átmenetileg szünetel.
  • Fokozottan figyelünk a higiéniára, rendszeres takarítás és fertőtlenítés mellett különös figyelmet fordítunk a monitorkalibrálásra és a kiszállításra váró termékek csomagolására, melyet a kollégák a megfelelő védőfelszerelésben végeznek, ezzel is csökkentve a fertőzés veszélyét.

FONTOS: 2020. április 6-tól már üzletünk zárva tart, de a webshopos megrendelések kiszállítása és ügyfélszolgálatunk zavartalanul üzemel.

A termékek beszerezésében és a kiszállításban előfordulhatnak fennakadások, esetleges csúszások, de igyekszünk ezt az időszakot minél gördülékenyebben kezelni.

Köszönjük a türelmeteket és az együttműködéseteket,
Oázis Csapat