Kosár

A kosár jelenleg üres.

Elérhetőségek

Oázis Computer
Cím: Budapest, VI. ker. Csengery u. 84.
Email: info@oaziscomputer.hu

Tel.: +361/708-0610, +3630/522-4-522

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat:  12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

Monitortesztek

Dell Infinity Edge - a következő generáció

Nemrégiben érkeztek meg hozzánk a Dell legújabb Infinity Edge monitorai: U2417H, U2417HA,...

Monitor színprofilok használata (Win7/8,8.1/10, OS X)

Vásároltál nálunk egy monitort, kértél hozzá műszeres kalibrálást,de nem tudod, hogyan tovább?...

ASUS PB248Q a 16:10 képarány bajnoka - újratöltve

Már elég régóta kapható az ASUS PB248Q monitor, de eddig sajnos az ára elég komoly visszatartó...

sRGB-s vagy AdobeRGB-s monitort vegyek?

Gyakran hangzik el ez a kérdés üzletünkben. A válasz pedig egyáltalán nem egyszerű, ezért...

Használt monitorok az Oázisban - Frissítve

Egyre bővül a kínálatunk használt monitorok terén, amely kategóriát véleményünk szerint igencsak...
A kérés sikeresen végrehajtva.

Synology DS216se DiskStation

 • Leírás
  nettó ár
  bruttó ár
 • Synology DS216se DiskStation  Raktáron

  Synology DiskStation DS216se
  (800 MHz CPU, 256 MB DDR3 RAM)

  36 378 Ft.
  46 200 Ft.

Synology DS216se DiskStation

Hivatalos magyar forrásból, regisztrációs kártyával!

  

A Synology® DiskStation DS216se költségvetésbarát, kéttálcás NAS eszköz adatok hosztolásához, megosztásához és védelméhez. A DS216se a DSM Csomagkezelési központ különböző csomagjainak megosztásával segít a kezdőknek felfedezni a Synology NAS végtelen lehetőségeit.

 • Lebegőpontos számítást támogató, processzorkímélő multimédia-feldolgozás
 • 102 MB/s olvasás, 58 MB/s írás
 • DLNA®-tanúsított médiaszerver
 • 13 W Alacsony energiafogyasztás
 • Problémamentes rendszertelepítés
 • Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)

NAS választás mindenki számára

A Synology DS216se a NAS eszközök központi funkcióira összpontosít, kényelmes és hatékony hálózati tárolást biztosít, mégpedig olcsón. A DS216se nem csak hogy központosítja és biztonságba menti az ön digitális tartalmait, de kényelmessé teszi a platformok és eszközök közti megosztást is. A DS214se átlagosan több mint 58 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 1 konfigurációban és Windows® környezetben, illetve több mint 102 MB/sec olvasásit.1 A beépített lebegőpontos egység javítja a fő CPU összteljesítményét, és különösen előnyös a miniatűr-feldolgozás felgyorsításakor, ami frissítően új élménnyé varázsolja a fényképnézegetést. A DS216se fel van szerelve a Synology teljes multimédia alkalmazásaival, ideális megoldás a szórakozást és letöltőközpontot kereső felhasználók számára is, könnyű és energiahatékony letöltő szolgáltatást, valamint multimédia sugárzási készségeket biztosít. A Synology gazdag felhő alkalmazásainak segítségével a DS216se az ön személyes felhőjeként szolgál, amelynek tartalma igény szerint bárhol elérhető.

Könnyű beállítás és kezelés

A Web Assistant egy olyan web-alapú segédprogram, amely minden DiskStationt a lehető legkönnyebben telepíthetővé tesz. A telepítésre az ön meglévő webböngészőjében kerül sor, valamennyi létfontosságú rendszerkomponens néhány egyszerű lépésben történő felállításával. Gyorsindítás widgettel kombinálva a felhasználók egyszerre járhatják be a DSM operációs rendszert, és állíthatják be azt azonnali felhasználásra. A komplikált routerkonfigurációkhoz nem szokott felhasználók számára, illetve azoknak, akik egyszerűen csak időt szeretnének megtakarítani, a Synology EZ-Internet varázslója leegyszerűsíti az internetes hozzáférés beállításának folyamatát a Synology DS216se-hez. Az EZ-Internet varázsló átsegíti önt valamennyi hálózati beállításon, beleértve a tűzfalat, porttovábbítást, PPPoE-beállítást és DDNS-regisztrációt. A DSM többfeladatos webes felhasználói kezelőfelülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több alkalmazást futtassanak egy böngészőlapon és azonnal váltsanak közöttük. A Synology Hybrid RAID lehetővé teszi, hogy ön elérje a merevlemeze maximális kihasználtságát, miközben adatredundancia segítségével biztonságosan tartja tárolóját.

24/7 letöltőportál

Elégítse ki adatéhségét a Download Station, a 24/7 letöltőportál segítségével. Átfogó, beépített BT keresőmotorjával csupán néhány kattintással megtalálhatja a kívánt fájlokat. Kapcsolja ki hát a számítógépét, és hagyja, hogy a DS216se töltse le az összes tartalmat közvetlenül a központi tárolóra. A DS download szolgáltatással iPhone® és Android készüléken ráadásul még menet közben is kezelhet letöltési feladatokat.

Tanúsított DLNA médiakiszolgáló

A DS216se teljes tanúsítású DLNA DMS (Digital Media Server - Digitális médiaszerver), így kész médiaszerverként is szolgál, amely képes digitális multimédia tartalmak távoli lejátszás céljából történő hosztolására. Ha egyszer a DS216se már egy vezeték nélküli routerhez van csatlakoztatva, akkor mindenféle előkonfigurálás nélkül képes zene, fényképek vagy videók sugárzására DLNA-kompatibilis eszközökre, így lehetővé téve a felhasználók számára, hogy nagyobb képernyőkön vagy minőségi hangszórókon át élvezhessék gyűjteményüket. A Synology még azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a DS audio - egy kényelmes mobil alkalmazás - használatával böngésszék és válasszák ki a DiskStation tartalmakat, hogy aztán az egyazon helyi hálózaton belül található DLNA lejátszó segítségével lejátsszák azt.

Mindenholi/Mindenkori elérhetőség

A QuickConnect és EZ-Internet a minimális erőfeszítéssel, interneten keresztül történő hozzáférésre konfigurálja a DS216se eszközt. A Cloud Station lehetővé teszi a felhasználók számára fájlok több eszköz közötti szinkronizálását, beleértve a Windows PC, Mac®, Linux®, iOS és Android tableteket vagy telefonokat is, és így mindent könnyedén naprakészen tart. Minden népszerű funkcióhoz a Synology mobil alkalmazásaival kombinálva, köztük a DS photo+, DS audio, és DS video alkalmazásokkal a mindenholi multimédia hozzáférés érdekében, a DS download, DS file, és DS cloud alkalmazásokkal a gond nélküli fájlletöltés/-hozzáférés/-szinkronizálás érdekében, a DS cam alkalmazással az otthoni biztonság érdekében, bárhol és bármikor élvezheti a NAS előnyeit.

Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)

A Synology DiskStation Manager (DSM) egy olyan webalapú operációs rendszer, amely privát felhő szolgáltatást biztosít. Az ön mindennapi életének megkönnyítésére tervezték.

A beépített Csomagkezelési központ lehetővé teszi, hogy a kifejezetten az Ön egyedi igényeinek megfelelően tervezett csomagokat letöltse és telepítse, legyen szó akár fájloknak a felhőn történő megosztásáról, fényképek online albumban történő megosztásáról, VPN környezet beállításáról, vagy akár a rendszert védő víruskereső telepítéséről. Mindehhez csak kattintania kell párat.

Az egyszerű interfész lehetővé teszi a tárolókapacitás minimális súrlódással történő megszerzését és konfigurálását. Biztosítja az ön személyes felhőjének teljes ellenőrzését, és ön bárhol hozzáférhet ahhoz. A Synology DSM segít önnek maximalizálni a termelékenységet és minimális erőfeszítéssel a legtöbbet kihozni digitális eszközeiből.

Energiahatékony, hűvös és csendes dizájnnal

A Synology DS216se tervezésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Nemcsak hogy nagyobb ventillátorral és intelligens légáramlattal van ellátva a rendszer napi 24 órában és heti 7 napon át történő futásához, de zajcsillapító rendszere igazán csendessé is teszi, PC társaival összehasonlítva. A merevlemez hibernálás tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket.

Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.

 • CPU: 800 MHz, lebegőpontos aritmetikával
 • Hardver titkosító motor
 • Memória: DDR3 256 MB
 • Belső HDD/SSD: 3,5" SATAII/III × 2 (opcionális 2,5" Disk Holder-rel) vagy 2,5" SATAII/III × 2 (a merevlemez nem tartozék)
 • Max. belső kapacitás: 16 TB (2 × 8 TB merevlemez) (A teljesítmény változhat különböző RAID-típusokon) (Lásd az összes támogatott HDD-t)
 • Külső HDD interfész: USB 2.0 port × 2
 • Méret: 165 mm × 100 mm × 225,5 mm
 • Súly: 0,87 kg
 • LAN: Gigabit ×1
 • Ventilátor: ×1 (92 mm × 92 mm)
 • Vezeték nélküli támogatás
 • Zajszint: 18,4 dB(A)
 • Áramszünet előtti állapot visszaállítása
 • AC bemeneti feszültség: 100V-tól 240 V-ig
 • Hálózati frekvencia: 50 Hz-től 60 Hz-ig, egyfázisú
 • Áramfogyasztás: 13,73 W (használatban), 5,12 W (HDD-hibernáció esetén)
 • Működési hőmérséklet: 5°C-tól 40°C-ig (40°F-től 104°F-ig)
 • Tárolási hőmérséklet: -20°C-tól 60°C-ig (-5°F-től 140°F-ig)
 • Relatív páratartalom: 5% - 95% RH
 • Maximum működési magasság: 10,000 láb (3100 m)
 • Tanúsítvány: FCC B-osztály, CE B-osztály, BSMI B-osztály
 • Garancia: 2 évHa szeretnéd kipróbálni a Synology felhasználóbarát operációs rendszerét, itt bármikor élőben megteheted:link...
Kapcsolódó termékek
Western Digital 3TB Red (WD30EFRX) Western Digital 3TB Red (WD30EFRX) 29 800 Ft.
HDD beszerelés és előtelepítés HDD beszerelés és előtelepítés 2 000 Ft.
Western Digital 6TB Red (WD60EFRX) Western Digital 6TB Red (WD60EFRX) 60 800 Ft.
Western Digital 1TB Red (WD10EFRX) Western Digital 1TB Red (WD10EFRX) 16 700 Ft.
Western Digital 5TB Red (WD50EFRX) Western Digital 5TB Red (WD50EFRX) 52 800 Ft.
Western Digital 4TB Red (WD40EFRX) Western Digital 4TB Red (WD40EFRX) 38 800 Ft.
Western Digital 2TB Red (WD20EFRX) Western Digital 2TB Red (WD20EFRX) 24 800 Ft.
APC BACK-UPS BE550G-GR - 550VA APC BACK-UPS BE550G-GR - 550VA 24 900 Ft.

Gyártói weboldal