Kosár

A kosár jelenleg üres.

Elérhetőségek

Oázis Computer
Cím: Budapest, VI. ker. Csengery u. 84.
Email: info@oaziscomputer.hu

Tel.: +361/708-0610, +3630/522-4-522

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat:  12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

Monitortesztek

Dell Infinity Edge - a következő generáció

Nemrégiben érkeztek meg hozzánk a Dell legújabb Infinity Edge monitorai: U2417H, U2417HA,...

Monitor színprofilok használata (Win7/8,8.1/10, OS X)

Vásároltál nálunk egy monitort, kértél hozzá műszeres kalibrálást,de nem tudod, hogyan tovább?...

ASUS PB248Q a 16:10 képarány bajnoka - újratöltve

Már elég régóta kapható az ASUS PB248Q monitor, de eddig sajnos az ára elég komoly visszatartó...

sRGB-s vagy AdobeRGB-s monitort vegyek?

Gyakran hangzik el ez a kérdés üzletünkben. A válasz pedig egyáltalán nem egyszerű, ezért...

Használt monitorok az Oázisban - Frissítve

Egyre bővül a kínálatunk használt monitorok terén, amely kategóriát véleményünk szerint igencsak...
A kérés sikeresen végrehajtva.

Synology DS216play DiskStation

 • Leírás
  nettó ár
  bruttó ár
 • Synology DS216play DiskStation  Raktáron

  Synology DiskStation DS216play
  (2x 1.5GHz CPU, 1GB RAM, Media Center)

  67 953 Ft.
  86 300 Ft.

Synology DS216play DiskStation

Hivatalos magyar forrásból, regisztrációs kártyával!

  

Synology® DiskStation DS216play úgy van tervezve, hogy központosítsa az ön multimédia-gyűjteményeit és gond nélkül megossza azokat az otthoni hálózatán. A multimédiás feldolgozásra optimalizált DS216play kérésre 4K Ultra HD átkódolást nyújt, és folyamatos sugárzási élményt garantál az ön otthoni eszközei legszélesebb köre számára.

 • Akár 16 TB személyes multimédia bank
 • 4K Ultra HD videó átkódolás menet közben
 • Egyidejű többcsatornás sugárzás
 • DLNA®-tanúsított médiaszerver
 • 1,5 GHz-es Dual Core CPU lebegőpontos egységgel
 • Több mint 112,45 MB/s olvasás, 101,21 MB/s írás1
 • Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)

Szórakoztatásra készült

A Synology DS216play egy olyan kész médiaszerver, amelyet különlegesen azoknak a felhasználóknak terveztek, akik nagy multimédiás könyvtárral rendelkeznek és szívesen megosztanák azt. Az akár két meghajtótálcával a DS216play rugalmas RAID konfigurációkat tesz lehetővé a hatékony adatredundancia elérése érdekében. A DS216play kétmagvas (dual core) CPU-val és 1 GB RAM-mal rendelkezik, átlagosan 112,45 MB/sec olvasási és 101,21 MB/sec írási sebességet biztosít RAID 5 konfigurációban és Windows® környezetben.1 A hardvergyorsítású átkodoló motorral ellátott DS216play 4K Ultra HD videó-átkódolásra képes menet közben, és gond nélkül megosztja a videókat az okos TV, a hálózati médialejátszó, a mobil eszközök és a számítógép között. A DS216play az ön igényei szerinti külső interfészekkel rendelkezik - egy USB 2.0 porttal ,illetve még egy USB 3.0 porttal a nagysebességű külső tároló cseréhez. A DS216play tervezésekor mind a biztonságot, mind pedig a kényelmet szem előtt tartották, ezért két, működés közben cserélhető, szerszámot nem igénylő merevlemeztálcával rendelkezik a gond nélküli merevlemeztelepítés és a kockázatmentes merevlemezcsere lehetővé tétele érdekében.

Teljes körű multimédiás funkciók

A DS216play segítségével ön könnyedén kezelheti multimédiás tartalmait, illetve megoszthatja azokat az okos TV, Android TV box, hálózati médialejátszó, táblagépek és telefonok, Windows PC, Mac®, és Linux® számítógépek között. A Photo Station intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy ön könnyedén szervezhessen fényképeket testreszabott kategóriákba, intelligens albumokba és blogbejegyzésekbe, és néhány kattintással olyan közösségi weboldalakhoz kapcsolhassa azokat, mint a Facebook, Twitter, Plurk, Picasa, Weibo és QQ. Az Audio Station beépített dalszöveg-pluginnel, Internetes rádióval rendelkezik, és a minőségi lejátszás érdekében támogatja a DLNA, AirPlay®, és Bluetooth hangszórókat. A Video Station segítségével a filmek és a tévéműsorok évadjai online metaadatokkal automatikusan indexelésre kerülnek. Rögzítheti is kedvenc műsorait DTV tunerekkel (pillanatnyilag a DVB-T, DVB-S és DTMB szabványok támogatottak).

DLNA®-tanúsított médiaszerver

A DS415play tanúsított DLNA DMS (Digital Media Server - Digitális médiaszerver), így kész médiaszerverként is szolgál, amely képes digitális multimédia tartalmak távoli lejátszás céljából történő hosztolására. A DLNA-kompatibilis eszközök a jogosultság-beállítások körüli nagy kavarodás nélkül képesek hozzáférni az egyazon helyi hálózatban lévő DS216play eszközön található megosztott tartalmakhoz. Nemcsak hogy mindenfajta előzetes konfiguráció nélkül elérhetővé teszi az ön multimédiás bankját, de a Synology mobil appok a DS415play távirányítójáva is változtatják az ön mobil eszközét, és egyenesen az ön tenyeréből küldik a filmeket és fényképeket a TV-re, illetve a zenét a hangszóróra.

A Synology QuickConnect és a mobil appok

Azon felhasználók esetén, akiknek a hálózati környezete nem rendelkezik nyilvános IP-címmel vagy a portátirányítás konfigurálásának képességével, a QuickConnect relészolgáltatást biztosít a Synology NAS eléréséhez bárhonnan a Földön, még akkor is, ha azt helyi hálózatba rejtették. Egy testreszabható QuickConnect ID azonosító segítségével ön bejelentkezhet a Synology NAS-ba a DSM böngészőfelületéről, Synology asztali gépes segédprogramjaiból, illetve mobil appokból.

A Synology olyan mobil alkalmazásokat biztosít, amelyek lehetővé teszik, hogy ön még utazás közben is kiélvezhesse multimédia könyvtárának teljes változatosságát, lehetővé téve, hogy ön elérhesse a DS415play eszközön otthon tárolt privát albumait, zenéit és videó gyűjteményeit. Az iOS, Android és Windows Phone platformokon elérhető DS photo+, DS audio, és DS video mobilizálja az ön Photo Station, Audio Station és Video Station eszközét, és sok terabájtnyi tartalmat hoz potenciálisan testközelbe. Ezeken felül, a DS download lehetővé teszi az ön számára a letöltési feladatok távoli kezelését és felügyeletét, a DS file pedig szükség esetén bármikor lehetővé teszi a hozzáférést a DS216play eszközön található fájlokhoz.

Könnyű beállítás és kezelés

Gyorsindítás widgettel kombinálva a felhasználók egyszerre járhatják be a DSM operációs rendszert, és állíthatják be azt azonnali felhasználásra. A komplikált routerkonfigurációkhoz nem szokott felhasználók számára, illetve azoknak, akik egyszerűen csak időt szeretnének megtakarítani, a Synology EZ-Internet varázslója leegyszerűsíti az internetes hozzáférés beállításának folyamatát a Synology DS216play-hez. Az EZ-Internet varázsló átsegíti önt valamennyi hálózati beállításon, beleértve a tűzfalat, porttovábbítást, PPPoE-beállítást és DDNS-regisztrációt. A DSM többfeladatos webes felhasználói kezelőfelülete lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyidejűleg több alkalmazást futtassanak egy böngészőlapon és azonnal váltsanak közöttük. A Synology Hybrid RAID lehetővé teszi, hogy ön elérje a merevlemeze maximális kihasználtságát, miközben adatredundancia segítségével biztonságosan tartja tárolóját.

Futtatás Synology DiskStation Manageren (DSM)

Synology DiskStation Manager (DSM) egy olyan webalapú operációs rendszer, amely privát felhő szolgáltatást biztosít. Az ön mindennapi életének megkönnyítésére tervezték.

A beépített Csomagkezelési központ lehetővé teszi, hogy ön letölthesse és telepíthesse a különlegesen az ön egyedi igényei számára tervezett csomagokat. Mindehhez csak kattintania kell párat.

Az egyszerű interfész lehetővé teszi a tárolókapacitás minimális súrlódással történő megszerzését és konfigurálását. Biztosítja az ön személyes felhőjének teljes ellenőrzését, és ön bárhol hozzáférhet ahhoz. A Synology DSM segít önnek maximalizálni a termelékenységet és minimális erőfeszítéssel a legtöbbet kihozni digitális eszközeiből.

Energiahatékony, hűvös és csendes dizájnnal

A Synology DS216play tervezésekor észben tartották az energiahatékonyságot. Nemcsak hogy egy 92 x 92 mm-es ventillátorral és intelligens légáramlattal van ellátva a rendszer napi 24 órában és heti 7 napon át történő futásához, de zajcsillapító rendszere igazán csendessé is teszi, PC társaival összehasonlítva. A merevlemez hibernálás tovább csökkentheti az áramfogyasztást és a működési költségeket.

Minden Synology-termék a RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből készül, és újrahasznosítható csomagolóanyagokkal van csomagolva. Nemzetközi polgárként a Synology elismeri a felelősségét, és folyamatosan azért dolgozik, hogy csökkentse valamennyi gyártott termék környezetre gyakorolt hatását.

Ha szeretnéd kipróbálni a Synology felhasználóbarát operációs rendszerét, itt bármikor élőben megteheted:link...

Kapcsolódó termékek
Western Digital 3TB Red (WD30EFRX) Western Digital 3TB Red (WD30EFRX) 30 200 Ft.
Western Digital 1TB Red (WD10EFRX) Western Digital 1TB Red (WD10EFRX) 17 700 Ft.
Western Digital 6TB Red (WD60EFRX) Western Digital 6TB Red (WD60EFRX) 62 900 Ft.
Western Digital 4TB Red (WD40EFRX) Western Digital 4TB Red (WD40EFRX) 38 900 Ft.
HDD beszerelés és előtelepítés HDD beszerelés és előtelepítés 2 000 Ft.
APC BACK-UPS BE550G-GR - 550VA APC BACK-UPS BE550G-GR - 550VA 24 900 Ft.
Western Digital 2TB Red (WD20EFRX) Western Digital 2TB Red (WD20EFRX) 24 300 Ft.
Western Digital 5TB Red (WD50EFRX) Western Digital 5TB Red (WD50EFRX) 59 100 Ft.

Gyártói weboldal