Logitech MX Master 2S fekete - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Logitech MX Master 2S fekete
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Logitech MX Master 2S fekete

Termékkód: 910-005139

Professzionális vezeték nélküli Bluetooth egér

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
53 000 Ft
41 732 Ft + Áfa

Termék leírás

Több számítógép forradalmi vezérlése. A Logitech csúcsegere a tapasztalt és professzionális felhasználóknak készült, akik még többet akarnak, még hatékonyabban. Az MX MASTER 2S újabb szintre ugrik a Logitech Flow révén, amellyel zökkenőmentesen vezérelhet két számítógépet egy egérrel, és még tartalmat is másolhat egyikről a másikra. A további fejlett funkciók és a lélegzetállító dizájn mellett még rendkívüli kényelmet, vezérlési pontosságot és testreszabhatóságot is kínál.

Könnyed munkavégzés több számígépen. Szabadítsa fel az MX MASTER 2S potenciálját a Logitech Flow használatával, hogy a lehető legkönnyebben dolgozhasson több számítógépen. Akár három számítógépes képernyőt is bejárhat az egérmutatóval, és még szöveget, képeket és fájlokat is másolhat egyik gépről a másikra.

Bármely felületen működik. Egy prémium egér megérdemli a legmagasabb szintű mozgáskövetést. Az MX Master 2S ezért kapta a legújabb, 4000 DPI pontosságú érzékelőt, amely bármilyen felületen dolgozhat – még üvegasztalon is.

Gyors feltöltés. Csatlakoztassa az MX MASTER 2S egeret a számítógéphez a mikro-USB-kábellel, és 3 perc alatt annyi energiát tárol el, hogy egy egész napon dolgozhasson vele. Teljesen feltöltött állapotban akár 70 nap is bírja.

Nagy hatékonyságú görgetés. Gyorsabban és egyszerűbben görgethet végig hosszú dokumentumokat és weboldalakat. Az intelligensen sebességet választó görgetőkerék automatikusan vált fokozatosról nagy sebességű görgetésre. Hüvelykujja egyetlen mozdulatával görgethet oldalirányba.

Easy-Switch és kettős csatlakozás. Csatlakoztassa az MX Master 2S egeret a mellékelt Logitech Unifying vevőegységgel vagy Bluetooth® Low Energy technológiával. A Logitech Easy-Switch technológiának köszönhetően akár 3 eszközt is párosíthat, és egyetlen gombnyomással válthat közöttük.

Kézzel formázott kényelem. A tökéletesen megmunkált, kézzel kialakított formája kényelmes, természetes helyzetben tartja kezét és csuklóját. A jól elhelyezett gomboknak és kerekeknek köszönhetően az irányítás precíz és könnyed.

  

A csomag tartalma

  • Egér
  • Unifying vevőegység
  • Mikro-USB kábel az újratöltéshez
  • Felhasználói útmutató

Specifikációk

CsatlakozásBluetooth + Unifying
Érzékelő típusDarkfield
Gombok száma7
KialakításErgonómikus
LED VilágításNincs
Maximális felbontás4000dpi
SzínFekete