Samsung LH65QHCEBGCXEN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Samsung LH65QHCEBGCXEN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Samsung LH65QHCEBGCXEN

Termékkód: LH65QHCEBGCXEN

65 hüvelykes, 3840x2160 4K UHD, 75 Hz, VA, TizenOS 7.0, 16GB Flash memória, Smartview+, Quantum Processzor Lite 4K

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
702 000 Ft
552 756 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 702 000 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

*A termék csak egyedi árajánlat alapján rendelhető. A feltüntetett ár nem minősül árajánlattételnek! 

Vékony kialakítás. Lenyűgöző teljesítmény.

Bemutatjuk a QHC-t, a Samsung UHD Signage legvékonyabb kijelzőjét. Eleganciát kölcsönöz az üzletnek, miközben maximalizálja a helyet. Továbbfejlesztett belső megoldásai és az intuitív kezdőképernyő UX megkönnyíti a használatot. A különböző ágazatokban működő vállalkozások növekedést érhetnek el a QHC hatékonyságával és tervezési innovációjával.

Ultra vékony mélység

A QHC páratlan, ultravékony, 28,5 mm-es vastagsága miatt ez a legvékonyabb opció a Samsung UHD sorozatában. Tartozik hozzá egy Vékony fali konzol, ami lehetővé teszi, hogy szépen és egyszerűen felszerelhesse, bármilyen környezetben. A QHC optimalizálja a teret karcsú kialakításával, amely zökkenőmentesen beleolvad az üzletébe.

Egyenletes keret

A keretek egységesek és egyenletesek a kijelző mind a négy oldalán, azonos vastagsággal és méretekkel. Az új, egyenletes keret-kialakítás megakadályozza, hogy bármilyen vizuális probléma merüljön fel, amikor a kijelzőt álló módra állítják.

Középre helyezett VESA lyukak

A kijelző hátulján található VESA lyukak központi elhelyezkedése egyenletesen osztja el a súlyt a biztonságos rögzítés érdekében. A VESA lyukak középre helyezésével a felhasználók portré módba állíthatják a kijelzőt anélkül, hogy a kijelző akaratlanul megdőlne.

Dynamic Crystal Color

Minden kép magával ragadóbb az egymilliárd színárnyalattal! A Dynamic Crystal Color élethű variációkat kínál, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy minden finom részletet láthassanak.

Quantum Processzor Lite 4K

A Samsung iparágvezető videófeldolgozási technológiája minden tartalmat továbbfejleszt a tisztaság és a következetesség érdekében. Az intelligens UHD felskálázási technológia, amit a Samsung Quantum Processzor Lite 4K hajt, az alacsonyabb felbontású videót UHD minőségre emeli, így professzionális képminőséget biztosít.

Nem tükröződik

A QHC kijelzők megbízható, tükröződésmentes panelekkel rendelkeznek, amelyek minden szögből, a nap bármely szakában jobb láthatóságot biztosítanak. A tükröződésmentes kijelző lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy pontos információkat közöljenek a kritikus helyeken, például repülőtereken és vasútállomásokon.

Home UI

A QHC jobb használhatósággal büszkélkedhet a továbbfejlesztett kezdőképernyő UI-val. Az olyan népszerű kategóriák, mint a Kedvencek, Források és Beállítások ugyanazon a képernyőn jelennek meg a kényelmes elérhetőség érdekében. A Kedvencek mappa gyors és egyszerű hozzáférést biztosít a felhasználóknak a gyakran használt funkciókhoz, egyetlen kattintással.

Smartview+

A SmartView+ vezeték nélküli képernyőmegosztást tesz lehetővé kábelkapcsolat nélkül, ezzel biztosítva az egyszerű együttműködést. A felhasználók most már a megbeszélés elején engedélyezhetik a képernyőmegosztás funkciót, így az értekezlet adminisztrátora egy kattintással gyorsan válthat a képernyők között.

Intelligens kalibrálás

Garantálja a teljes márkakonzisztenciát minden kijelzőn, minden helyen. A Samsung mobilalkalmazás használatával az intelligens kalibrálás biztosítja, hogy minden kijelző megfelelően legyen kalibrálva, és a márkalogókat és egyéb kiegészítőket pontosan a kívánt színben jeleníti meg.

Professzionális módok

A beépített professzionális üzemmódok több lehetőséget biztosítanak az egyes vertikális területeken. A rendezői mód minimalizálja az utófeldolgozást, és a tartalmat a rendező eredeti szándékához igazítja. Az orvosi csapatok a DICOM szimulációs móddal szimulálhatnak orvosi képeket, például röntgenfelvételeket, a DICOM teljes szürkeárnyalatos szabványainak megfelelően.

Samsung VXT

A Samsung VXT CMS egy felhőalapú megoldás, amely egyesíti a tartalomkezelési és a távoli eszközkezelési lehetőségeket, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy távolról kezeljék a hardverbeállításokat és elhárítsák a problémákat, miközben könnyedén, előzetes képzés nélkül hozhatnak létre és telepíthetnek tartalmat.

Specifikációk

Beépített WiFiVan
Betekintési szög178°/178°
Bluetoothvan
Csatlakozó - Audio (Fülhallgató) kimenetStereo Mini Jack
Csatlakozó - Displayport1db
Csatlakozó - HDMI 2.03db
Csatlakozó - RS2321db bemenet
1db kimenet
Csatlakozó - USB 2.02db
Felbontás3840 x 2160 (4K UHD)
Felbontás típus3840 x 2160 (4K)
Képfrissítés75Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kontrasztarány4000:1
LAN (RJ45) csatlakozóVan
Maximum fényerő700 cd/m2
Memória16 GB Flash memória
Méret1456.8 x 831.9 x 28.5 mm
Operációs rendszerTizen OS
Panel típusaVA
Pixelméret0.372x0.372 mm
ProcesszorQuantum Processzor Lite 4K
Súly22.7 kg
Színtérlefedettség72% NTSC
Válaszidő8 ms
VESA rögzítés200x200