Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 64GB LTE - Storm Grey - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 64GB LTE - Storm Grey
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 64GB LTE - Storm Grey

Termékkód: ZAAN0181GR

10.61 hüvelykes, 2000x1200 felbontás, IPS, 64GB UFS 2.2 tárhely, 4GB LPDDR4x, 8 MP előlapi & hátlapi kamera, Android™ 12 vagy újabb, 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
107 000 Ft
84 252 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 107 000 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Hosszabb sorozatmaratonok. Okosabb tanulás.

  • Hordozható szórakoztató táblagép, amely diákoknak is nagyszerű
  • Egész napos teljesítmény nyolcmagos CPU-val és egész napos akkumulátoros üzemidővel
  • Mobilon akár legfeljebb 1080p 10,6" 2K IPS-kijelző
  • Speciális olvasó üzemmód és alacsony kék színtartományú fénykibocsátás tanúsítás a képernyő előtt hosszú ideig végzett munkához
  • Dolby Atmos® technológiával optimalizált, magával ragadó négysugárzós hangszóró rendszer

Moziszerű streaming és szórakoztatás

A Tab M10 Plus harmadik generációjának káprázatos, 10,6 colos 2K IPS-kijelzőjéhez semmi sem fogható. Netflix, Disney+ és más szolgáltatások streamelése akár 1080p felbontásban, ami a mobileszközökön elérhető maximális videofelbontás. Ráadásul a TÜV alacsony kék színtartományú fénykibocsátást igazoló tanúsítványa alapján hosszú, kényelmes órákon át élvezheti a képernyő előtt eltöltött időt, miközben a négy hangszórós rendszer hangzása körbeöleli a hallgatót.

A tanulás okosabb legyen, ne nehezebb

Egy könnyű, hordozható táblagép, mint a harmadik generációs Tab M10 Plus, a diákok felkészüléséhez és feladataihoz is kiválóan alkalmas. A Lenovo Instant Memo alkalmazással együttműködve a képernyőn végzett adatbevitel gyerekjáték, a kézzel írt jegyzetektől és vázlatoktól kezdve a dokumentumok korrektúrázásán át a szöveg ujjal történő áthúzásáig. A maximális sebességhez és kényelemhez pedig az eszköz kiegészíthető az opcionális Lenovo Precision Pen 2 tollal (nem tartozék).

Folyamatos összpontosítás az olvasás üzemmóddal

Az Immersive Reading Mode (magával ragadó olvasási üzemmód) megkönnyíti a szemnek a hosszú képernyőhasználatot. A nyomtatott könyv lapjainak színmátrixát szimulálva javítja az olvashatóságot, így sokkal inkább olyan, mintha papíron olvasna. Használjon tompított kromatikus beállítást, vagy váltson mono/szürkeárnyalatra, hogy kevésbé fáradjon a szeme, akár e-könyvet olvas, akár hosszú dokumentumot szerkeszt, vagy bármilyen más feladatot végez.

Mindig naprakészen

A harmadik generációs Tab M10 Plus Gen 3 táblagép Android™ 12 operációs rendszerrel kerül forgalomba. Az összes legújabb Android™ 12 funkciót megkapja, és három évig élvezheti a biztonsági és egyéb frissítéseket – a még újabb, Android™ 13 verzió pedig 2023-ban várható.

Processzorteljesítmény és hosszú akkumulátoros készenléti idő

Streamelés, tanulás és párhuzamos feladatvégzés órákon át, akár konnektortól távol is. A minőségi nyolcmagos processzormag-választékkal a harmadik generációs Tab M10 Plus táblagép teljesítményében nincs hiány. Az egész napos akkumulátorral pedig nagyjából bárhol használhatja.

Tegyen benyomást - akár egy szó nélkül is

A harmadik generációs Tab M10 Plus merész megjelenésű és modern, épp úgy stílusos, mint amilyen fejlett a technológiája. Nagyon vékony – 7,45 mm (0,29") – és az egyaránt könnyű és tartós alumínium tokjának köszönhetően alapkiépítés esetében mindössze 465 g (1,03 lb). Ráadásul a két választható kéttónusú, viharszürke és dérkék színváltozatban kitűnik kategóriája többi táblagépe közül.

Beépített gyereksarok

A Lenovo táblagépekre előre telepített Google Kids Space* alkalmazás a minőségi tartalmak és ötletek katalógusával segít a gyermekeknek a felfedezésben, alkotásban és fejlődésben, hogy új és izgalmas módon tárhassák fel mindazt, ami érdekli őket. A Family Link alkalmazás szülői felügyeleti beállításaival a saját készülékéről terelgetheti élményeik irányát, így kezelheti az elérhető tartalmakat, képernyőidő-korlátokat állíthat be stb.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Belső memória4 GB
Belső tárhely64 GB
BluetoothIgen
Csatlakozók1x USB-C® 2.0 (támogatja az adatátvitelt és a töltést)
1x fejhallgató/mikrofon kombinált jack csatlakozó (3,5 mm)
1x kártyanyílás
Internet hozzáférés3G / 4G / Wi-Fi
Kamera (előlapi)8 MP
Kamera (hátlapi)8 MP
Kijelző felbontás2000x1200
Kijelző méret10,61"
Méretek251,2 x 158,8 x 7,45 mm
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebessége8C, 4x A73 @ 2,4 GHz + 4x A53 @ 1,9 GHz
Processzor típusaQualcomm® Snapdragon™ SDM680
Súly465 g
SzínSzürke
Tárhely bővíthetőségVan