MikroTik Chateau LTE12 - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik Chateau LTE12
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik Chateau LTE12

Termékkód: RBD53G-5HACD2HND-TC&EG12-EA

Egyetlen router mindenki örömére – bemutatjuk a tökéletes otthoni AP-t LTE-támogatással

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
86 700 Ft
68 268 Ft + Áfa

Termék leírás

  • Nem csak a RouterOS szoftverünk rendelkezik robusztus biztonsági opciókkal, hanem a gyártási biztonságra is összpontosítunk. Nincs kiszervezés, minden eszközt a mi telephelyünkön szerelünk össze, és minden alkatrész jó hírű, megbízható partnerektől – például a Qualcommtól – származik. Együttműködünk az európai törvényhozókkal, és keményen dolgozunk, hogy biztosítsuk az összes szükséges biztonsági politikának való teljes megfelelést. A MikroTik a zökkenőmentes, hosszú távú együttműködésről szól, meglepetések nélkül.
  • Ez egy nagy sebességű, kétsávos otthoni hozzáférési pont CAT12 LTE-vel – az igazán gyors internetért bárhol és bármikor. De nem az LTE az egyetlen lehetőség – a Chateau 5 x Gigabit Ethernet porttal és egy teljes méretű USB-porttal is rendelkezik.
  • Valljuk be – a standard kiadású hozzáférési pontok többsége nem igazán tudja kielégíteni a rendkívül változatos ügyfélkört – vagy hiányoznak a szolgáltatásokból, a felhasználók nagyobb sebességre és nagyobb nyereségre vágynak, túl magas az ára, vagy furcsán néznek ki. Úgy döntöttünk, hogy figyelembe veszünk minden olyan szempontot, amely a legtöbb otthoni felhasználó számára fontos, és létrehozunk egy olyan eszközt, amely boldoggá teszi őket – ez a MikroTik Chateau.
  • Az erős, kétláncú, kétsávos, 2,4/5 GHz-es vezeték nélküli párhuzamos lefedettség megoldása a legtöbb interferenciaproblémát megoldja zsúfolt környezetben. Például egy kliens egyszerre használhatja a 2,4 GHz-es csatornát az összes háztartási mobileszközhöz, és lefoglalhatja az 5 GHz-es csatornát olyan feladatokra, amelyek érzékenyek a csomagvesztésre – például jó minőségű videók streamelésére.
  • Érjen el akár 600 Mb/s sebességet a vivőösszesítéssel, mivel a CAT12 lehetővé teszi, hogy az eszközök egyszerre három sávot használjanak. Ez óriási előny, ha sok LTE-felhasználó van a környéken. A Chateau LTE12 jobb válaszkészséget biztosít zsúfolt környezetben és nagyobb hatékonyságot gyengébb vidéki jelhelyzetekben.

Specifikációk

AntennákBelső antenna
Egyéb1 modem (mikro SIM)
LAN portok száma5 db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz / 5 GHz Dual-Band
Típus3G/4G router
USB portok száma1 db
Wi-Fi max. sebesség867 Mbps