MikroTik hAP ax3 C53UiG+5HPaxD2HPaxD - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik hAP ax3 C53UiG+5HPaxD2HPaxD
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik hAP ax3 C53UiG+5HPaxD2HPaxD

Termékkód: C53UIG+5HPAXD2HPAXD

A csúcskategóriás AX otthoni hozzáférési pontunk. Minden feldolgozási teljesítménnyel és sebességgel, amire háztartásának szüksége lehet. Gen 6 vezeték nélküli, 2,5 Gigabit Ethernet, PoE, WPA3 és még sok más!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
50 300 Ft
39 606 Ft + Áfa

Termék leírás

  • A hAP ax³ egyszerre több szinten is megnyugtathatja az elmét. Az európai alapú gyártás , a híres skandináv munkamorálunk és az EU törvényhozóival való együttműködés biztosítja az összes szükséges biztonsági irányelv teljes betartását. A többféle tápellátási lehetőség (DC Jack és PoE-bemenet) kevesebb aggodalmat eredményez az esetleges állásidő miatt. A legújabb RouterOS v7 frissítések és a WPA3 fejlett titkosítási támogatása soha nem látott szoftverbiztonságot nyújt.
  • A hAP ax³ a legerősebb AX-eszközünk, amely az eddigi legjobb vezeték nélküli hálózati lefedettséggel rendelkezik. Modern, 1,8 GHz -es, négymagos ARM CPU-val és elegendő memóriával ( 1 GB RAM + 128 MB NAND ) rendelkezik a legtöbb feladathoz. Az összetett tűzfalszabályok, az IPsec hardveres titkosítás, a Wireguard, a BGP, a fejlett útválasztás vagy a több távoli munkavégzésre szolgáló VPN-alagút nem akadályozza meg családját a kényelmes böngészésben, streamelésben, játékban stb. Mindenki számára elegendő feldolgozási teljesítmény. És hozzáadtunk egy gyors USB 3 portot minden tárolási célra, vagy egy további LTE modemet.
  • Az általános beállítástól függően AX termékcsaládunk akár 40%-kal nagyobb sebességet kínál az 5 GHz-en, és akár 90%-kal nagyobb sebességet a 2,4 GHz-es spektrumban! Az erős külső antennák akár 5,5 dBi erősítést tesznek lehetővé, így elfelejtheti a Wi-Fi Boostereket és más trükköket. Sima és gyors csatlakozás az egész lakáshoz – a hAP ax³ pontosan így működik. Az otthoni hálózat sebessége egyre komolyabb. 4x Gigabit Ethernet port és egy ultragyors 2,5 Gigabit port található .
  • Összefoglalva: a hAP ax³ a leggyorsabb, legbiztonságosabb és leghatékonyabb választás az otthoni hozzáférési pontok világában. Vezetékes vagy vezeték nélküli. És a piac legfejlettebb hálózati szoftverével, a RouterOS-szel érkezik. Sok más szállítóval ellentétben mi nem korlátozzuk, hogy mit tehet. Nincsenek fizetőfalak vagy zavaró előfizetések. Minden eszközünk ugyanazt a korlátlan operációs rendszert használja. A képzelet az egyetlen korlát.

Specifikációk

AntennákKülső antenna
LAN portok száma5 db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz / 5 GHz Dual-Band
Power over Ethernet (PoE)Igen
TípusAccess Point
USB portok száma1 db
Wi-Fi max. sebesség1200 Mbit/s