MikroTik L009UiGs-2HaxD-IN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik L009UiGs-2HaxD-IN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik L009UiGs-2HaxD-IN

Termékkód: L009UIGS-2HAXD-IN

Ez a termékcsalád akár 4-szer gyorsabb, mint az RB2011, modern ARM CPU-val rendelkezik rack támogatással, innovatív házzal, amely lehetővé teszi akár négy router felszerelését egyetlen 1U-os helyre, több RAM-ot, PoE-t és 2,5 G SFP támogatást. Ez a verzió 2,4 GHz-es ax kétláncú vezeték nélküli kapcsolattal érkezik.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
45 300 Ft
35 669 Ft + Áfa

Termék leírás

  • Mindennek középpontjában egy gyors Marvell Peridot Switchchip áll, amely lenyűgöző 2,5 gigabites full duplex kapcsolatot kínál a CPU-hoz az Ether1 kivételével az összes porthoz. Az első portnak saját gigabites full duplex vonala van a CPU-hoz. Ez azt jelenti – számtalan konfiguráció szűk keresztmetszetek nélkül!
  • Az L009 a legtöbb esetben és beállításban akár 4-szer gyorsabb, mint az RB2011, az egyszerű gyors útválasztástól a bonyolult hídszűrőkig. Az L009 IPsec hardveres titkosítás pedig alacsonyabb CPU-használatot biztosít a teljesítmény mérhető romlása nélkül a normál illesztőprogramokhoz képest. Körülbelül 60-90 Mbps átviteli sebességre számíthatunk 1400 bájtos csomagmérettel.
  • Az L009 erős, kétmagos ARM CPU-val rendelkezik . Jelentős javulást kínál az útválasztás és szűrés, az összetett tűzfalszabályok, az IPsec hardveres titkosítás és a RouterOS különféle fejlett funkciói terén. Az ARM CPU architektúra jelentős előnyöket biztosít a régebbi MIPS-alapú eszközökhöz képest. Mint a Linux Kernel legújabb funkcióinak használata. Vagy saját konténerprojektek megvalósítása. A modern ARM CPU és a teljes méretű USB-port kombinációja tökéletes egyéni konténerprojektek futtatásához. Például ezen az útválasztón futtathat egy Pi-hole hirdetésblokkot. Vagy használhatja az USB-t egy tetszőleges LTE modem hozzáadásához. Itt a képzelet szab igazi határt.
  • Az összes port most Gigabit Ethernet port. Az első porton van PoE-in. Használhatja a DC aljzat helyett az egység táplálására. Az utolsó porton pedig PoE-Out* található – más eszközök táplálására. Egy másik hasznos kiegészítés egy SFP ketrec, amely támogatja a Gigabit és a 2,5 Gigabites kapcsolatot egyaránt . Számos MikroTik SFP modult és kábelt teszteltünk, amelyek támogatják a nagyobb sebességet – a 2,5G képesség sokkal könnyebbé teszi a rendszergazdák életét – van egy konzolport a gyors közvetlen hozzáférésű konfigurációhoz!
  • A 2,4 GHz-es kétláncú vezeték nélküli kapcsolat is sokkal erősebb most. A Generation 6 vagy ax szabványos vezeték nélküli akár 90%-kal nagyobb sebességet kínál a 2,4 GHz-es spektrumban ! Az általános jelstabilitásról nem is beszélve. Több ügyfelet tud kezelni jobb reakciókészséggel.

Specifikációk

AntennákKülső antenna
Csatlakozó - RJ45 Konzol PortIgen
LAN port8db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz
Power over Ethernet (PoE)Igen
SFP/SFP+ portok száma1 db
TípusRouter
USB csatlakozóVan
WiFi sebesség574 Mbit/s