MikroTik hAP ax2 C52IG-5HAXD2HAXD-TC - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik hAP ax2 C52IG-5HAXD2HAXD-TC
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik hAP ax2 C52IG-5HAXD2HAXD-TC

Termékkód: C52IG-5HAXD2HAXD-TC

A legendás hAP ac² 6. generációs verziója. PoE-bemenettel és PoE-kimenettel, sokkal gyorsabb vezeték nélküli kapcsolattal, több RAM-mal és modern CPU-val. A legkisebb teljes értékű AX router a piacon!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
35 201 Ft
27 717 Ft + Áfa

Termék leírás

  • A korábbi modellekhez hasonlóan a hAP ax² függőlegesen, vízszintesen vagy akár a falra is felszerelhető – az erős jel feláldozása nélkül.
  • Egyesek azt kérdezhetik – miért van szükségünk nagyobb vezeték nélküli sebességre? Nos, számtalan felhasználási eset volt korábban lehetetlen vagy nehezen kivitelezhető. Például nagy médiafájlok kezelése vezeték nélküli hálózaton keresztül – anélkül, hogy mindent le kellene töltenie és feltöltenie. Tényleg van időd várni? Fogj egy hAP ax²-t, és spórolj több időt az élet alapvető dolgaira!
  • Itt az ideje, hogy feltöltse otthoni hálózatát a 6. generációs vezeték nélküli hálózattal és a szeretett hAP sorozat legújabb kiegészítőjével. A hAP ax² mindent tartalmaz, amire egy elsődleges otthoni hozzáférési pontban szüksége lehet – és még sok más! Felejtsd el a végtelen véleményeket és összehasonlításokat – ez a tökéletes készülék az otthonok 99%-ában.
  • A vezeték nélküli jel most erősebb, mint valaha. Íme a hAP axe sikerének két fő összetevője: a legmodernebb kétsávos, kétláncú 4-4,5 dBi-es rádió és a 802.11ax szabvány Wave2 támogatással. Hasonlítsuk össze az előző generációval: az általános beállítástól függően ez akár 40%-kal nagyobb sebességet jelent az 5 GHz-es, és akár 90%-kal nagyobb sebességet a 2,4 GHz-es spektrumban!
  • A modern, 864 MHz-en működő, négymagos CPU és a szilárd GB RAM komoly ütést ad az olyan nehéz műveleteknél, mint az összetett tűzfalszabályok, az IPsec hardveres titkosítás, több szál használata vagy a RouterOS legfejlettebb funkcióival való kísérletezés. A WPA3 fejlett titkosítási támogatásával pedig nagyobb biztonságban van, mint valaha.
  • A piacon található sok termék és szolgáltatás miatt még egy tapasztalt felhasználó is összezavarodhat. Tehát itt az ideje egy egyszerű igazságnak egy egyszerű választáshoz : a legtöbb otthonban nem járhat rosszul a hAP ax² használatával.

Specifikációk

AntennákBelső antenna
LAN port5db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz / 5 GHz DualBand
Power over Ethernet (PoE)Igen
TípusRouter
WiFi sebesség1200 Mbit/s