MikroTik cAP XL ac RBCAPGI-5ACD2ND-XL - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik cAP XL ac RBCAPGI-5ACD2ND-XL
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik cAP XL ac RBCAPGI-5ACD2ND-XL

Termékkód: RBCAPGI-5ACD2ND-XL

A bestseller cAP-unk visszatért – felfuvalkodott és erősebb, mint valaha. A korábbi cAP modellekhez képest a továbbfejlesztett nagy nyereségű antenna akár 100%-kal növeli a fedett területet!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
35 300 Ft
27 795 Ft + Áfa

Termék leírás

  • A kétsávos, kétláncú 2,4 és 5 GHz-es vezeték nélküli rádió erős lefedettséget biztosít körülötte 360 fokban, így nem kell annyira aggódni a készülék elhelyezése miatt. A mennyezetre helyezés sok jelelnyelési problémát kiküszöböl, például a jelet blokkolják a nagyméretű tévékészülékek, a nyitott irodák fémszekrényfalai stb.
  • Olyan szép hozzáférési pontra van szüksége, amely nem áll az útjába? Vagy esetleg zsúfolt helyen kezeli a hálózatot, és nem szeretné, hogy mindenki fizikailag hozzáférjen az eszközhöz? Akárhogy is – a mennyezet a válasz! Maga a készülék meglehetősen karcsú – az alacsony profil kevesebb figyelmet vonz, mint egy füstérzékelő. Ügyfelei, vendégei vagy kollégái észre sem veszik. De minden bizonnyal észre fogják venni a lángoló gyors vezeték nélküli kapcsolatot az egész épületben.
  • Az új dizájn nagyobb, nagy nyereségű antennát, nagyobb érzékenységet és beépített reflektort tartalmaz. Ezek a fejlesztések lehetővé teszik a fedett terület akár 100%-os növelését a korábbi cAP modellekhez képest!
  • Annak ellenére, hogy a rádió támogatja az átjátszó módot, a két Gigabit Ethernet port lehetővé teszi a hálózat kábelekkel történő bővítését, még akkor is, ha PoE tápellátásra van szükség: a cAP XL ac támogatja a 802.3af/at PoE bemenetet az első porton és a passzív PoE kimenetet (57V-ig) a második porton.

Specifikációk

AntennákBelső antenna
LAN portok száma2 db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz / 5 GHz Dual-Band
Power over Ethernet (PoE)Igen
TípusAccess Point
Wi-Fi max. sebesség867 Mbps