MikroTik wAP ac RBWAPG-5HACD2HND - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik wAP ac RBWAPG-5HACD2HND
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik wAP ac RBWAPG-5HACD2HND

Termékkód: RBWAPG-5HACD2HND

Kisméretű, kétsávos, időjárásálló vezeték nélküli hozzáférési pont oszlopra, falra vagy mennyezetre szerelhető. Az új változat 2x Gigabit Ethernet portot, továbbfejlesztett vezeték nélküli antennateljesítményt, több RAM-ot és nagy teljesítményű négymagos CPU-t tartalmaz!

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
26 500 Ft
20 866 Ft + Áfa

Termék leírás

  • A wAP ac időjárásálló, és bármilyen külső falra rögzíthető a tok belsejéből – az extra biztonság és a kevésbé látható rögzítések érdekében. Az alsó rész egy speciális vandálcsavarral is rögzíthető, amit csak a tulajdonos nyithat ki.
  • A wAP ac egy kisméretű, időjárásálló vezeték nélküli hozzáférési pont mobileszközei számára, amely tökéletes a házon kívüli telepítéshez, a kertbe, a verandára vagy bárhová, ahol megfelelő vezeték nélküli kapcsolatra van szüksége. Az új változat 2x Gigabit Ethernet portot, továbbfejlesztett vezeték nélküli antennateljesítményt, több RAM-ot és nagy teljesítményű négymagos CPU-t tartalmaz!
  • Az erős, kétláncú, kétsávos, 2,4/5 GHz-es vezeték nélküli párhuzamos lefedettség megoldása a legtöbb interferenciaproblémát megoldja zsúfolt környezetben. Ez manapság kötelező! Használhatja a 2,4 GHz-es csatornát a régebbi eszközökhöz és az 5 GHz-es csatornát minden máshoz, mivel ez a frekvencia kevésbé zsúfolt.
  • A tok hátulján van egy nyílás, amely lehetővé teszi az Ethernet-kábel közvetlenül a készülék mögött és a falon keresztül történő vezetését. Így a wAP ac kevésbé vonzza magára a figyelmet, és bármilyen környezetbe beleolvad. Feltűnően és elegánsan néz ki.

Specifikációk

AntennákBelső antenna
EgyébPoE-IN
LAN portok száma2 db
LAN sebesség10/100/1000 Mbps
Működési frekvencia2.4 GHz / 5 GHz Dual-Band
TípusAccess Point
Wi-Fi max. sebesség867 Mbps