Mikrotik RB5009UPr+S+OUT - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Mikrotik RB5009UPr+S+OUT
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Mikrotik RB5009UPr+S+OUT

Termékkód: RB5009UPR+S+OUT

Legkeresettebb, nagy teljesítményű PoE routerünk kültéri változata. Kiterjedt teljesítmény redundancia a legjobb áron! 7x Gigabit Ethernet port, 1x 2.5 Gigabit Ethernet, 10G SFP+, 1GB RAM, 1GB NAND, modern négymagos CPU, 9 (!) tápellátási lehetőség, strapabíró IP66 vízálló burkolat.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
113 500 Ft
89 370 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 113 500 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Hálózati adminisztrátorként soha nem tudhatja, mikor támad a következő szélvihar, villámlás, árvíz, kánikula vagy áramszünet. De a megfelelő eszközökkel megvédheti hálózatát a legtöbb bajtól! Íme a kívánságlistánk a tökéletes eszközhöz:

  • hálózati szoftver a világon – RouterOS v7
  • a legtöbb általános hálózati interfészen keresztül csatlakoztatható
  • jól működik minden időjárásban
  • könnyen telepíthető
  • kiterjedt energiaredundanciát biztosít
  • olyan CPU-ja van, amely elég erős ahhoz, hogy a legerősebb előnyeit teljes mértékben kihasználja
  • nem kerül egy vagyonba

Az RB5009 sorozathoz IP66-os besorolású vízálló burkolat hozzáadása lehetővé tette, hogy minden követelménynek megfeleljünk! A vadonatúj RB5009UPr+S+OUT egy kompakt, költséghatékony megoldás, amely forradalmasítja a hálózati tornyok beállításait. Ön az egyik legerősebb kültéri hálózati eszközt kapja a legjobb áron a piacon!

A beltéri változathoz hasonlóan ez az RB5009 is 7x Gigabit Ethernet porttal, egy 2,5 Gigabit Ethernet porttal, 10G SFP+ kalitkával és teljes méretű USB3 porttal rendelkezik!

Amikor azt mondjuk, hogy „kiterjedt energiaredundancia”, akkor valóban komolyan gondoljuk: az egység 9 lehetséges tápellátási módot kínál. Az előlapon 2 tűs tápcsatlakozó található, valamint PoE-in és PoE-out mind a nyolc Ethernet porton. A kártya ezen források bármelyikét használhatja saját áramellátására, kiválasztva a legmagasabb feszültségűt, ha több forrás áll rendelkezésre. Az RB5009 akár 21 W-ot is igénybe vesz az energiaellátáshoz. Ha PoE-in-t használ, az alaplap bekapcsolva marad akkor is, ha a 9 áramforrás közül 8 hirtelen leáll. Példátlan redundancia!

Az összes tápellátási lehetőség széles 24-57 V feszültségtartományt támogat. A feszültségek azonban nem keverhetők.

Minden PoE-kimeneti port akár 25 W-ot is képes szolgáltatni. Az összes port együttesen 130 W-ra korlátozódik, ami a legtöbb beállításhoz elegendő. (Ne feledje, hogy a mellékelt tápegység összesen 96 W-ra képes, így a maximális teljesítmény eléréséhez más tápegységre lesz szükség). Szükség esetén manuálisan is megadhatja az áramforrásból elérhető maximális teljesítményt. Ha PoE-kimenetet használ más eszközök táplálására, akkor a tápellátást a 2 tűs csatlakozón keresztül kell biztosítania.

Ez a termék egyfeszültségű PoE-kimenettel is rendelkezik – lehet 802.3at/af kompatibilis VAGY alacsony feszültségű PoE-kimenet. Ezt a 2 tűs csatlakozó feszültsége határozza meg, mivel ezen a kártyán nem történik feszültségátalakítás.

Ami a feldolgozási teljesítményt és a rendelkezésre álló használati eseteket illeti, ez az útválasztó mindenre képes: PPPoE lezárás, DHCP az ügyfelek felé, helyi sorba állítás, MPLS Push/Pop/Swap és MPLS továbbítás, VPLS/VXLAN terminálás, hardveres áthidalás és még sok minden más. több!

Az RB5009 sorozat folyamatosan újradefiniálja a megfizethető megbízhatóságot a kis, közepes és még nagy internetszolgáltatók számára is!

Specifikációk

LAN portok száma8 db
Power Over Ethernet (PoE)Igen
SFP/SFP+ portok száma1 db
TípusRouter
USB portok száma1 db
Vezetékes hálózatGigabit