MikroTik RB5009UPR+S+IN - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
MikroTik RB5009UPR+S+IN
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

MikroTik RB5009UPR+S+IN

Termékkód: RB5009UPR+S+IN

Népszerű, nagy teherbírású RB5009 routerünk új verziója PoE-bemenettel és PoE-kimenettel minden porton. Tökéletes kis és közepes internetszolgáltatók számára. 2,5 Gigabit Ethernet és 10 Gigabit SFP+, számos tápellátási lehetőség.

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
104 400 Ft
82 205 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 104 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

  • Az új RB5009-el minden olyan kis és közepes internetszolgáltatót szeretnénk felhatalmazni, akik mindig a legköltséghatékonyabb és legrobusztusabb megoldásokat keresik. Tökéletesen kiegészíti korábbi GPEN készülékeinket – a drága GPON megoldások helyettesítésére tervezett termékcsaládot.
  • Mi a helyzet a PoE-out eszközökkel? Még egyszer – a legmagasabb feszültség nyer. A PoE-out eszközök a 2-tűs csatlakozón lévő 48 V-os forrásból veszik az áramot. Ha ez nem sikerül, az egyenáramú aljzat 24 V-os feszültsége lép működésbe. A tábla mindig 20 wattot tartalékol saját áramellátására. Ha nincs elég tápellátás az összes PoE-out porthoz, akkor elkezdi letiltani a legalacsonyabb prioritásúakat. A portprioritást kézzel is beállíthatja.
  • Védje üzemidejét, óvja nyugalmát!
  • Valamennyi tápellátás széles 24-57 V feszültségtartományt támogat . A feszültségeket azonban nem lehet keverni. Ha PoE-kimenetet használ más eszközök táplálására, az alaplap a legmagasabb feszültségű forrást választja (DC jack vagy 2 tűs csatlakozó) ezek táplálására.
  • Az RB5009 ezen verziója az előző modell összes csengőjét és sípját tartalmazza: Gigabit Ethernet, 2,5 Gigabit Ethernet és egy 10 Gigabites SFP+ port az üvegszálas csatlakozáshoz. Megvan benne a sebesség, az erő és a tartósság. Ezúttal azonban mind a nyolc Ethernet porton hozzáadtuk a PoE-bemenetet és a PoE-kimenetet . A 2 tűs csatlakozóval és az egyenáramú jack csatlakozóval kombinálva 10 különböző tápellátási módot kap. A kettős redundáns tápegység általában a következő szintre emeli a megszakítás nélküli üzemidőt. Az RB5009UPr+S+IN egy lépéssel felülmúlja ezt!
  • Minden PoE-kimeneti port akár 25 W-ot is képes szolgáltatni . Az összes port együttesen 130 W-ra korlátozódik, ami a legtöbb beállításhoz elegendő. Szükség esetén manuálisan is megadhatja az áramforrásból elérhető maximális teljesítményt. Ami a PoE-kimeneti funkciókat illeti, az új RB5009 ütéseket válthat ki legendás PoE kapcsolóinkkal: CRS354 és CRS328. A lehető legkisebb méretben és a legjobb áron a piacon!
  • Tehát mi történik pontosan, ha probléma van az egyik áramforrással? Íme egy gyors példa: 24 V van a DC aljzaton, 48 V a 2 tűs csatlakozón és 57 V a PoE-bemeneten. Maga a kártya a legmagasabb feszültségű bemenetről – a PoE bemenetről – kap tápellátást. Ha probléma adódik, az RB5009 visszaesik a második legmagasabb feszültségre – a 2 tűs csatlakozóra. És ha ez nem sikerül, ott van a 24 V-os opció a DC aljzaton.
  • Ez az apró formai tényező bárhol ragyog: a szűk kutatási létesítményektől és irodáktól a hatalmas vállalati szervertermekig. És ne felejtsd el, hogy NÉGY ilyen útválasztót felszerelhet egyetlen 1U rackbe szerelhető helyre
  • A sok tápellátási lehetőséggel és a tartós fémházzal az új RB5009 újradefiniálja a megfizethető megbízhatóságot.

Specifikációk

LAN portok száma8 db
Power Over Ethernet (PoE)Igen
SFP/SFP+ portok száma1 db
TípusRouter
USB portok száma1 db
Vezetékes hálózatGigabit