Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 21HH003BHV - Fekete - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 21HH003BHV - Fekete
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo ThinkPad T16 Gen 2 21HH003BHV - Fekete

Termékkód: 21HH003BHV

16 hüvelykes, 1920x1200 WUXGA, IPS, Intel® Core™ i7-1355U, 16 GB integrált DDR5 5200Mhz, 512 GB SSD NVMe, Intel® Iris® Xe Graphics, 5,0 MP webkamera, Wi-Fi® 6, Bluetooth 5.3, Windows® 11 Pro

Jelenleg nem elérhető
Ez a termék jelenleg nem rendelhető
727 199 Ft
572 598 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 727 199 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Mindenhol és bárhol társ a hatékony munkavégzésben

  • 16” vállalati erőgép akár Intel vPro® platformmal
  • Környezetvédelmi szempontból felelős megoldás az újrahasznosított anyagok, a műanyagmentes csomagolás és a gyártás során csökkentett károsanyag-kibocsátás révén
  • Villámgyors memória, táreszközök és adatkapcsolati lehetőségek, köztük opcionálisan mobiltechnológia
  • Elképesztő akkumulátoros üzemidő kétféle kapacitás választékával és gyorstöltéssel
  • Támogatás akár 3, egymástól független monitorhoz

Céges erőgép

Az akár Intel vPro® platformmal és 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal szerelt második generációs ThinkPad T16 laptop nagy teljesítménnyel, valamint villámgyors memóriával, táreszközökkel és adatkapcsolati lehetőségekkel büszkélkedhet – így akár a leginkább erőforrás-igényes feladatokon is végigszáguld. Választási lehetőség az U vagy P sorozatú processzorok közül. Az informatikai rendszergazdák értékelni fogják a távoli telepítés és a felügyelhetőség kényelmét, az Intel vPro® platformmal megvalósuló fokozott biztonságot pedig mindenki örömmel fogadja.

Jót tesz a bolygónknak – nagyszerű a felhasználójának

A második generációs ThinkPad T16 laptop számos fenntartható részegységet vonultat fel, többek között fogyasztói felhasználás után (PCC) újrahasznosított műanyagot a hangszóró, az akkumulátor és a tápadapter burkolataiban. A csomagolás műanyagmentes, 90%-ban újrahasznosított és/vagy fenntartható anyagtartalmú, a gyártási folyamat során pedig alacsony hőmérsékletű forrasztást alkalmazunk. A viharszürke típusváltozatok tanúsítottan újrahasznosított alumíniumot tartalmaznak (50% felső borítófedél, 55% alsó borítófedél). Mindkét szín 90%-ban magnéziumot tartalmaz a C-keretben (a billentyűzet körül).

Kijelzőopciók mindenkinek

Ha Ön is olyan, mint a számítógépet sokszor és sokáig használók többsége, akkor a szemei a megerőltetés miatt elfáradhatnak. A második generációs ThinkPad T16 hatalmas, 16 colos kijelzője segít megelőzni ezt, mivel a kék színtartományban Eyesafe® tanúsítvánnyal igazoltan alacsony fénykibocsátású kijelzőpaneleket kínál. Válassza a lenyűgöző 4K OLED-kijelzőt Dolby Vision® technológiával, ha minden pixel számít, vagy válogasson az alacsonyabb felbontású, érintőképernyőt, alacsony energiafogyasztást és különböző színtartományokat kínáló választékból. Valamennyi képernyőt a keskenyebb kijelzőkeretek és a gépvázhoz viszonyított magas képernyőarány jellemzik, ami megnövelt képernyőterületet jelent az eszközön.

Vessen véget a vezetékek miatti kötöttségnek, de legalább hagyja azokat hátra

Amikor úton van, sosem tudhatja, milyen adatkapcsolati lehetőségekkel szembesül. A második generációs ThinkPad T16 laptop enyhít ezen a bizonytalanságon, hiszen a villámgyors wifivel folyamatosan online lehet, amikor elérhető vezeték nélküli lefedettség – ha viszont hatótávolságon kívül van, akkor ugyanúgy csatlakozhat az internethez, mint egy okostelefonnal, ha a WWAN* kiépítést választja. Ráadásul a kétféle nagykapacitású választható akkumulátorral és a gyorstöltő technológiával nemigen kell bíbelődni konnektoros kötöttségekkel. Nem lényeges, merre jár az ügyei miatt, egészen biztosan hatékonyan végezheti a feladatait.

Szélsőségek kibírására fejlesztve

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által kidolgozott MIL-STD 810H szabványait alkalmazzuk, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk ThinkPad laptopjaink megbízhatósága és tartóssága között. A tesztelést 12 szabvány szerint végezzük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjenek. A vizsgálatok az erős igénybevételt, például a sarkvidéki vadont és a sivatagi porviharokat jellemző változókra terjednek ki, ideértve a hőmérsékletet, a légnyomást, a páratartalmat, a rezgést és egyéb környezeti változókat is.

Természetes, hogy biztonságos

A biometrikus adatok – a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-leolvasótól az arcfelismerő szoftverig, amely az infravörös kamerával működik együtt – fokozott védelmet nyújtanak a második generációs ThinkPad T16 átalakítható laptopja számára. Átfogó biztonságimegoldás-csomagunk, a ThinkShield, laptopjaink szerves része. Funkciói, például az önálló megbízhatóplatform-modul (dTPM), titkosítják az adatait. Az emberi jelenlét érzékelése az infravörös kamerával együtt működik, hogy önműködően lezárja a készüléket, amikor a felhasználó távozik mellőle. Az Intel vPro® platform pedig segít megelőzni egyebek mellett az operációs rendszert és a bejelentkezési adatokat érő támadásokat.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Akkumulátor teljesítményIntegrált 52,5 Wh
Billentyűzet háttérvilágításVan
Billentyűzet kialakításNumerikus
BluetoothVan
Csatlakozó - Audio1 db 3,5 mm-es kombinált audio jack
Csatlakozó - HDMI1 db
Csatlakozó - Thunderbolt 42 db
Csatlakozó - USB 3.2 Gen 1 Type-A2 db
Grafikus vezérlő típusaIntel® Iris® Xe Graphics UHD
Hálózat - LANVan
Hálózat - Wi-FiWi-Fi 6 (802.11ax)
Háttértár512GB SSD
Kamera5,0 MP Privacy kamera
KártyaolvasóNincs
Képfrissítés60Hz
Kijelző felbontás1920 x 1200 (WUXGA)
Kijelző méret16"
LokalizációMagyar
M.2 SSD foglalatVan
Memória méret16GB
Méretek361,9 x 255,5 x 20,5 mm
Operációs rendszerWindows 11 Professional
Optikai meghajtóNincs
Panel típusaIPS
Processzor családIntel® i7
Processzor típusai7-1355U
Súly1.68 kg
SzínFekete
TPMVan
Újjlenyomat olvasóVan