Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 21F6002BHV - Deep Black - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 21F6002BHV - Deep Black
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 21F6002BHV - Deep Black

Termékkód: 21F6002BHV

14 hüvelykes, 1920x1200 WUXGA, IPS, Intel® Core™ i5-1335U, 16GB integrált LPDDR5x 4800Mhz, 512GB NVMe SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, 5 MP webkamera, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, Windows 11 Pro

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
674 099 Ft
530 787 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 674 099 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Magasra emeli a lécet a vállalati alapnormának tekintett gépek számára

  • Intel® Evo™ tanúsítás, akár Intel® vPro®
  • Ultrakönnyű, mégis duzzad az erőtől, és egész napos akkumulátor-üzemidőt biztosít
  • Környezetvédelmi szempontból felelős megoldás az újrahasznosított anyagok, a műanyagmentes csomagolás és a gyártás során csökkentett károsanyag-kibocsátás révén
  • Gyors memória, táreszközök és adatkapcsolati lehetőségek, köztük opcionálisan 5G
  • Támogatás akár 3, egymástól független monitorhoz

A párhuzamos feladatvégzést kedvelők álma

A 13. generációs Intel® Core™ vPro® processzorok teljesítményével működő negyedik generációs Lenovo ThinkPad T14s laptop új magasságokba emeli a párhuzamos feladatvégzést. A CPU-k intelligensen rendelik a terhelést a megfelelő magon lévő megfelelő szálhoz, a megfelelő időben – ez pedig még jobb közös csapatmunkát és feladatvégzési hatékonyságot tesz lehetővé annak alapján, ahogyan az eszközt tényleges használják. Az Intel® Evo™ tanúsítással pedig számíthat az egyenletes reakciókészségre, az azonnali feléledésre, az egész napos akkumulátoros üzemidőre, a gyorstöltésre és az intelligens videokonferenciákra.

Újrahasznosított anyagtartalommal készül

Jóllehet, imádni fogja a könnyű gépházat, mégis a gépben felhasznált újrahasznosított anyagok jelentik az igazi örömöt. A negyedik generációs ThinkPad T14s laptop billentyűzetkerete 90%-ban újrahasznosított magnéziumból készül a mélyfekete típusváltozatok esetében, a felső borítófedél pedig 22%-ban tartalmaz szénszálat. A viharszürke típusváltozatnál a felső borítófedél ás és a billentyűzetkeret tartalmaz 50%-ban újrahasznosított alumíniumot. Az alsó borítófedélben mindkét típusváltozat 55%-ban újrahasznosított alumíniumtartalommal, újrahasznosított műanyagtartalommal a hangszóró foglalatában, az akkumulátor rekeszében és a tápadapter házában, valamint 90%-ban újrahasznosított és/vagy fenntartható anyagokból készült, műanyagmentes csomagolással dicsekedhet.

Karolja fel a hatékony feladatvégzést

Amikor úton van, sosem tudhatja, milyen adatkapcsolati lehetőségekkel szembesül, vagy hogy talál-e szabad konnektort. A negyedik generációs ThinkPad T14s laptoppal mindkét szempontból fedezve lesz. A káprázatosan gyors wifivel folyamatosan online lehet, amikor elérhető vezeték nélküli lefedettség – ha viszont hatótávolságon kívül van, akkor ugyanúgy csatlakozhat az internethez, mint egy okostelefonnal, ha a WWAN* kiépítést választja. Ráadásul a nagykapacitású akkumulátorral és a gyorstöltő technológiával nemigen kell bíbelődni konnektoros kötöttségekkel. Nem lényeges, merre jár az ügyei miatt, minden esetben felkészült lehet az ügyek intézésére.

Használja telefonját a laptopján keresztül

Az Intel® Unison™ technológia segítségével laptopja valamennyi tevékenysége középpontjába kerülhet. A negyedik generációs ThinkPad T14s laptopjához vezeték nélkül csatlakoztathatja a telefonját, legyen akár Android, akár iOS alapú. Gyorsan, könnyedén átküldheti a fájlokat, sőt, akár a fényképeit és videofelvételeit is zökkenőmentesen szerkesztheti a nagy képernyőn. Telefonáljon és fogadjon hívásokat közvetlenül a számítógépéről, teljes hozzáféréssel a telefonja névjegyzékéhez. Akár az értesítéseket, valamint SMS-üzeneteket is megkaphatja a laptopján. Nem kell váltogatni az eszközök között, amikor mindent elintézhet egy helyen.

Katonai szintű tartósság

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által kidolgozott MIL-STD 810H szabványait alkalmazzuk, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk ThinkPad laptopjaink megbízhatósága és tartóssága között. A tesztelést 12 szabvány szerint végezzük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjenek. A vizsgálatok az erős igénybevételt, például a sarkvidéki vadont és a sivatagi porviharokat jellemző változókra terjednek ki, ideértve sok más mellett a hőmérsékletet, a légnyomást, a páratartalmat és a rezgést is.

Intelligensebb biztonsági megoldások

Átfogó biztonságimegoldás-csomagunk, a ThinkShield, a ThinkPad laptopjaink szerves része. Az adatait az önálló megbízhatóplatform-modul (dTPM), titkosítja. Az emberi jelenlét érzékelése az infravörös kamerával együtt működik, hogy önműködően lezárja a készüléket, amikor a felhasználó távozik mellőle. A biometrikus adatok – a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-leolvasótól az arcfelismerő szoftverig, amely az infravörös kamerával működik együtt – fokozott védelmet nyújtanak a negyedik generációs ThinkPad T14s átalakítható laptopja számára. Az Intel vPro® platform pedig segít megelőzni egyebek mellett az operációs rendszert és a bejelentkezési adatokat érő támadásokat.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Akkumulátor teljesítményIntegrált 57Wh
Billentyűzet háttérvilágításVan
Billentyűzet kialakításNumerikus
BluetoothVan
Csatlakozó - Audio1 db 3,5 mm-es kombinált audio jack
Csatlakozó - HDMI1 db
Csatlakozó - Thunderbolt 42 db
Csatlakozó - USB 3.2 Gen 1 Type-A2 db
Érintőképernyő / TouchNincs
Grafikus vezérlőIntel®
Grafikus vezérlő típusaIntel® Iris® Xe Graphics
Hálózat - Wi-FiWi-Fi 6 (802.11ax)
Hálózat - WWAN Van
Háttértár512GB SSD
Kamera5,0 MP Privacy kamera
KártyaolvasóNincs
Képfrissítés60Hz
Kijelző felbontás1920 x 1200 (WUXGA)
Kijelző méret14"
LokalizációMagyar
Memória méret16GB
Méretek317,5 x 226,9 x 16,9 mm
Operációs rendszerWindows 11 Professional
Optikai meghajtóNincs
Panel típusaIPS
Processzor családIntel® i5
Processzor típusai5-1335U
Súly1,25 kg
SzínFekete
TPMVan
Újjlenyomat olvasóVan