Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 21HD0091HV - Thunder Black - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 21HD0091HV - Thunder Black
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 21HD0091HV - Thunder Black

Termékkód: 21HD0091HV

14 hüvelykes, 1920x1200 WUXGA, IPS, Intel® Core™ i7-1355U, 16GB integrált DDR5 5200Mhz, 512GB NVMe SSD, Intel® Iris® Xe Graphics, 5 MP webkamera, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, Windows 11 Pro

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
787 900 Ft
620 394 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 787 900 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Rendkívül jól konfigurálható erőgép

  • 14” üzleti laptop akár az Intel vPro® platform teljesítményével
  • Rendkívül jó konfigurálhatóság, amellyel a biztonságra és a sebességre helyezhető a hangsúly
  • Környezetvédelmi szempontból felelős megoldás az újrahasznosított anyagok, a műanyagmentes csomagolás és a gyártás során csökkentett károsanyag-kibocsátás révén
  • Villámgyors memória, táreszközök és adatkapcsolati lehetőségek, köztük opcionálisan 4G LTE
  • Támogatás akár 4, egymástól független monitorhoz

Teljesítmény, sebesség és kényelem

Az akár Intel vPro® platformmal és 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal szerelt negyedik generációs Lenovo ThinkPad T14 laptop nagy teljesítménnyel, valamint villámgyors memóriával, táreszközökkel és adatkapcsolati lehetőségekkel büszkélkedhet – így akár a leginkább erőforrás-igényes feladatokon is végigszáguld. Választási lehetőség az U vagy P sorozatú processzorok közül. Az informatikai rendszergazdák értékelni fogják a távoli telepítés és a felügyelhetőség kényelmét, az Intel vPro® platformnak köszönhető fokozott biztonságot pedig mindenki örömmel fogadja.

Környezeti felelősség

Míg a könnyű gépház fokozottan kényelmes hordozhatóságot nyújt, a fenntartható anyagok teszik valódi élménnyé a gépet a tulajdonosai számára. A negyedik generációs ThinkPad T14 laptop C kerete 90%-ban újrahasznosított magnéziumból készül, a viharszürke típusváltozatok esetében pedig a D borítófedél 55%-ban tartalmaz újrahasznosított alumíniumot. A fogyasztói felhasználás utáni anyagtartalom, a hangszóró és az akkumulátor burkolatában, valamint a tápadapterben használt újrahasznosított műanyag mellett műanyagmentes, 90%-ban újrahasznosított és/vagy fenntartható anyagokból készül maga a csomagolás is. Ráadásul a gyártási folyamat során alacsony hőmérsékletű forrasztást alkalmazunk.

Kíméli a szemet

Ha minden nap órákat tölt laptopja használatával, akkor olyan gépre van szüksége, amelyik gyengéden bánik a szemével. A ThinkPad T14 negyedik generációja számos kijelző választékával büszkélkedhet, a gyönyörű 2,8K OLED Dolby Vision® paneltől kezdve az alacsonyabb felbontású, érintőképernyőt, PrivacyGuard technológiát és különböző színtartományokat kínáló lehetőségekig. Ráadásul a legtöbb kijelző kék színtartományú fénykibocsátása a szemfáradtság megelőzése érdekében tanúsítottan alacsony. A keskenyebb kijelzőkereteknek és a gépvázhoz viszonyított magas képernyőaránynak köszönhetően pedig mindenki biztosan értékelni fogja a készülék megnövelt képernyőterületét.

Engedje szabadjára a termelékenységét

Amikor úton van, sosem tudhatja, milyen adatkapcsolati lehetőségekkel szembesül, vagy hogy talál-e szabad konnektort. A negyedik generációs ThinkPad T14 laptoppal mindkét szempontból határozottan fedezve lesz. A villámgyors wifivel folyamatosan online lehet, amikor elérhető vezeték nélküli lefedettség – ha viszont hatótávolságon kívül van, akkor is ugyanúgy csatlakozhat az internethez, mint egy okostelefonnal, ha a WWAN* kiépítést választja. Ráadásul a kétféle választható akkumulátorkapacitással és a gyorstöltő technológiával nemigen kell bíbelődni konnektoros kötöttségekkel. Nem lényeges, merre jár az ügyei miatt, minden esetben felkészült lehet az ügyek intézésére.

Katonai szintű tartósság

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma által kidolgozott MIL-STD 810H szabványait alkalmazzuk, hogy tökéletes egyensúlyt teremtsünk ThinkPad laptopjaink megbízhatósága és tartóssága között. A tesztelést 12 szabvány szerint végezzük és több, mint 200 minőségellenőrzéssel biztosítjuk, hogy szélsőséges körülmények között is működjenek. A vizsgálatok az erős igénybevételt, például a sarkvidéki vadont és a sivatagi porviharokat jellemző változókra terjednek ki, ideértve sok más mellett a hőmérsékletet, a légnyomást, a páratartalmat és a rezgést is.

Önre szabott biztonsági megoldások

A biometrikus adatok – a bekapcsológombba épített ujjlenyomat-leolvasótól az arcfelismerő szoftverig, amely az infravörös kamerával működik együtt – fokozott védelmet nyújtanak a negyedik generációs ThinkPad T14 átalakítható laptopja számára. Átfogó biztonságimegoldás-csomagunk, a ThinkShield, laptopjaink szerves része. Funkciói, például az önálló megbízhatóplatform-modul (dTPM), titkosítják az adatait. Az emberi jelenlét érzékelése az infravörös kamerával együtt működik, hogy önműködően lezárja a készüléket, amikor a felhasználó távozik mellőle. Az Intel vPro® platform pedig segít megelőzni egyebek mellett az operációs rendszert és a bejelentkezési adatokat érő támadásokat.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Akkumulátor teljesítményIntegrált 52,5Wh
Billentyűzet háttérvilágításVan
Billentyűzet kialakításNumerikus
BluetoothVan
Csatlakozó - Audio1 db 3,5 mm-es kombinált audio jack
Csatlakozó - HDMI1 db
Csatlakozó - Thunderbolt 42 db
Csatlakozó - USB 3.2 Gen 1 Type-A2 db
Grafikus vezérlőIntel®
Grafikus vezérlő típusaIntel® Iris® Xe Graphics UHD
Hálózat - LANVan
Hálózat - Wi-FiWi-Fi 6 (802.11ax)
Hálózat - WWAN Van
Háttértár512GB SSD
Kamera5,0 MP Privacy kamera
KártyaolvasóNincs
Képfrissítés60Hz
Kijelző felbontás1920 x 1200 (WUXGA)
Kijelző méret14"
LokalizációMagyar
M.2 SSD foglalatVan
Memória méret16GB
Méretek317,7 x 226,9 x 17,9 mm
Operációs rendszerWindows 11 Professional
Optikai meghajtóNincs
Panel típusaIPS
Processzor családIntel® i7
Processzor típusai7-1355U
Súly1,37 kg
SzínFekete
TPMVan
Újjlenyomat olvasóVan