Lenovo Tab P12 (TB-370FU) - Viharszürke - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Lenovo Tab P12 (TB-370FU) - Viharszürke
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Lenovo Tab P12 (TB-370FU) - Viharszürke

Termékkód: ZACH0117GR

12.7 hüvelykes, 2944x1840 felbontás 3K, 128GB UFS 2.2 tárhely, 4GB LPDDR4x, JBL hangszórók, 13,0 MP előlapi / 8,0 MP hátlapi kamera, Wi-Fi, Bluetooth, Android 13

1-2 munkanap
Külső raktáron elérhető, 1-2 munkanapon belül átvehető üzletünkben. Kiszállítás esetén további 1-3 munkanap.
152 100 Ft
119 764 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 152 100 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Hozza lendületbe az elképzeléseit a tágas képernyőn

  • A szuperlatív kikapcsolódás és szórakoztatás kulcsa
  • Élje át az élénk 3K streamelést és a magával ragadó játékot a 12,7″ képernyőn
  • Erőfeszítés nélküli párhuzamos feladatvégzés akár 4 osztott képernyővel és 5 lebegő ablakkal
  • Fedezze fel az olvasási üzemmódot háttérzenével, hogy teljesen belefeledkezhessen az olvasnivalókba
  • Optimalizálja a feladatvégzési hatékonyságot a ThinkPad gépek által ihletett billentyűzettel és érintőtollal

Szünethez méltó látvány és hangok

A Lenovo Tab P12 táblagéppel kapcsolatban az egyetlen felelőssége, hogy szánjon egy kis időt önmagára. Élvezze a moziszerű hangzást és látványt bárhonnan az 1080p streaming minőségével és a négy Dolby Atmos® hangolású JBL hangszóróval. Lazítson teljesen a kifinomult környezeti fénybeállítással, amely az élvezetes tartalomnézéshez van kialakítva, és a környezet fényerejéhez igazodik. Foglaljon helyet, streameljen és lazítson a 12,7 colos 3K képernyővel, amelyet a szórakoztatása céljából fejlesztettünk, akár két kurzus között vagy vizsgákra tanulás közben.

Villantson a játékban

Játsszon az Xbox Cloud Gaming szolgáltatással a 8 magos processzoron a gyors, érzékenyen reagáló játékmenet érdekében. Táplálja a sebesség és a bővebb adatkapcsolati lehetőségek iránti étvágyát a WiFi 6 gyorsabb összeköttetéseivel, alacsonyabb látenciájával és nagyobb kapacitásával.

Töltsön kevesebbet, rögzítsen többet

Elege van a konnektorhoz kötöttségből? Felejtse el a táblagépe feltöltését, és koncentráljon energiaszintje helyreállítására. A 10.200 mAh kapacitású akkumulátorral a streamingtől a játékon át az olvasásig minden belefér anélkül, hogy szünetet kellene tartani a töltés miatt. Ez több szórakozást és kevesebb megszakítást jelent, így az időbeosztásától függetlenül beiktathat egy kis én időt.

Friss, szórakoztató és mesés

Engedje szabadjára kettősségét a Lenovo Tab P12 táblagéppel. Erőfeszítés nélkül stílusos, egyetlen idomból készült elegáns fém unibody gépházba bújtatott üzlettárs és személyes oázis. Válogasson a viharszürke és a zab színek között, a hangulatához illeszkedően. Az egyedi stílusát visszhangozva tökéletes a vállalati nyüzsgéshez vagy a kávézós lazulásokhoz. Kényeztesse magát a szabadidejében egy olyan eszközzel, amelyben a funkcionalitás és a stílusosság egymásra talál.

A profi munkanapló

Fedezze fel a munka és a jó közérzet harmóniáját a Lenovo Tab Pen Plus digitális tollal. Az intelligens funkciókkal kibővített eszköz tökéletes partner jegyzeteléshez vagy vázlatkészítéshez. Fogja munkára a mellékelt Nebo szoftver erejét a precíz szerkesztéshez. Karolja fel az intelligensebb tanulási élményt, amely könnyedén átvált a vállalati és a kreatív munkák között. Tab Pen Plus digitális toll: híd a tárgyalótermi brillírozás és a hétvégi csodák között.

Lazítson és olvasson

Feledkezzen bele egy lebilincselő regénybe a Tab P12 táblagép testre szabható színes kijelzőjével. Ugorjon fejest az érzéki élményben a 20 dalból álló, a történetet kiegészítő, gondosan összeválogatott lejátszási listánkkal. A környezeti fényhez igazodó kijelzővel optimalizált eszközzel a hosszan tartó olvasásnak hódolhat anélkül, hogy megerőltetné a szemeit. A Tab P12 az útlevele az irodalmi kirándulásokhoz, amely készen áll, amikor csak kedvet kap az olvasáshoz. Élvezze a személyre szabott olvasási szünetet úgy, ahogyan szeretné.

Minden önről szól

A Tab P12 táblagéppel átalakíthatja a virtuális összefutásokat. A 13 megapixeles, ultra nagy látószögű előlapi kamera mesterséges intelligenciával működő arckövetéssel és RGB-érzékelővel rendelkezik, így 50 cm (19,69″) távolságon belül végig éles marad a képeken. A Zoom, a Teams, a WhatsApp és a Google Duo szolgáltatásokkal kompatibilis Tab P12 a videohívásokat jóról kivételes szintre emeli. A munkahelyi megbeszélésektől a rég látott barátokkal behozott lemaradásig valamennyi érintkezést tiszta és élénk élménnyé tehet.

Sima és gyors váltás a feladatok között

Engedje szabadjára a feladatvégzési hatékonyságát a Tab P12 táblagép gördülékeny feladatváltásával. A nyolcmagos processzor teljesítményével gyors párhuzamos feladatvégzést élvezhet, hogy több szabadideje maradjon. Váltogasson szabadon a játék, az írás és a feladatok ellátása között az akár 4 osztott képernyővel és 10 lebegő ablakkal, amely könnyedé teszi a több alkalmazás használatát. A Tab P12 a belépője a szabadidő hatékony eltöltéséhez, a munka és a szórakozás egyensúlyozásához, alkalmazásról alkalmazásra. Élje át az erőfeszítés nélküli kikapcsolódást egy olyan táblagéppel, amelyet a változatos életmódjához alakítottunk ki.

Hatékony feladatvégzés, amely oda megy, ahova Ön

Tapasztalja meg a hordozható szórakozást a Tab P12 táblagép billentyűzetével. A ThinkPad ihlette kialakítása a laptopok érzetét nyújtja, azok súlya nélkül. Élvezze a gyors, kényelmes gépelést a gombok 0,2 mm-es homorúságával és 19 mm-es osztásával, a könnyed mozgást a képernyőn a beépített érintőpaddal és a 16 funkcionális gyorsbillentyűvel. Az érintőtollának kialakított tartóval felkészülten várhatja a kreativitás szikráját. Tökéletes cikkek szerkesztéséhez, gondolatok lejegyzeteléséhez vagy a programozáshoz út közben. A mobil munkaterülete új értelmet nyert.

Specifikációk

AdattörlésTisztelt Vásárlónk!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:
https://nmhh.hu/veglegestorles
Belső memória4 GB
Belső tárhely128 GB
BluetoothIgen
CsatlakozókUSB-C® 2.0
Internet hozzáférésCsak Wi-Fi
Kamera (előlapi)13 MP
Kamera (hátlapi)8 MP
Kijelző felbontás2944x1840
Kijelző méret12,7"
Méretek293,37 x 190,76 x 6,9 mm
Operációs rendszerAndroid
Processzor sebessége8C, 2x A78 @ 2,6 GHz + 6x A55 @ 2,0 GHz
Processzor típusaMediaTek Dimensity 7050
SIM foglalatNem
Súly615 g
SzínSzürke
Tárhely bővíthetőségVan