Wacom One S - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
Wacom One S
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

Wacom One S

Termékkód: CTC4110WLW

Small (152 x 95 mm) aktív terület, USB Type-C vagy Bluetooth 5.1 csatlakozás, 15 óra akkumulátor működés, 4096k nyomás és dőlésérzékeny toll 2 programozható gombbal

Raktáron
Ez a termék raktáron van, azonnal átvehető Csengery u. 84. szám alatti üzletünkben
45 999 Ft
36 220 Ft + Áfa

Termék leírás

Minden amire szükséged van

A Wacom One modellek kompakt kialakításukkal tűnnek ki. A vastagságuk mindössze 7,9 mm-es, annak ellenére, hogy beépített újratölthető akkumulátorral rendelkezik, így a mindennapi társaddá válik. Ráadásul az értékes tanulási tartalmakat összegző The Wacom Adventure Program segítségével most már Te is készen állhatsz arra, hogy kibontakoztasd kreativitásodat.

Tedd a magadévá

Új eszközeinkkel gyorsan és egyszerűen elsajátíthatod a rajzolás alapjait a digitális világban. Megtarthatod a tollal a papíron való rajzolás természetes érzését, miközben a digitális munka minden előnyét is élvezheted. A Wacom One termékek fantasztikus testreszabási lehetőségeket kínálnak a kreatív élmény személyre szabásához, most szabadon választhatod ki a számodra leginkább tetsző kombinációt.

Egyedi csatlakozás

A Wacom One csatlakoztatási módját a különböző kábel lehetőségekkel ezentúl te választhatod meg, saját igényeid szerint. Teljes mértékben testre szabhatod az élményt. Mindemellett minden kábelváltozat egyedi kiegészítőkkel érkezik, hogy még kényelmesebb és hatékonyabb legyen a használat.

Elkötelezett környezetbarát

Kiemelten kezeltük a fenntartható anyagok használatát a Wacom One-ban és a csomagolásban, így a termékek és szállításuk környezetbarátabbá vált. Minden csomagolásunkból eltávolítottuk a kőolajból származó műanyagot, és megnöveltük a garanciák hosszát, hogy a készülékek javítására összpontosítsunk a csere helyett.

Specifikációk

AdatkapcsolatUSB + Bluetooth
Csatlakozók1 x USB Type-C
KompatibilitásWindows, Chromebook, Mac OS, Android
Méret (aktív rajzfelület)152 x 95 mm (hasonló az A6-hoz)
Nyomásérzékenységi szint4096
SzínFekete/Fehér
Toll dőlésérzékenységVan
Touch funkcióNincs
Üzemidő (akkumulátor)15 óra