EIZO ColorEdge CS2400S - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
EIZO ColorEdge CS2400S
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

EIZO ColorEdge CS2400S

Termékkód: CS2400S

24,1 hüvelykes, 1920x1200 WUXGA, 60Hz, IPS, Dönthető, Forgatható, Magasság állítás, Pivot, Hardveres kalibrálás, USB Type-C csatlakozás (70W)

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
347 100 Ft
273 307 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 347 100 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Széles színtér

Ahhoz, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektrumát ki tudja használni, a lehető legnagyobb színtérrel rendelkező monitorra van szüksége. Ellenkező esetben a fájlban található telített színtónusok vizuális értékelése és feldolgozása nem lehetséges. Ezért a ColorEdge CS2400S IPS-panelje több mint 99 %-ban lefedi például az AdobeRGB nagy fotószínteret, valamint az ISO-Coated V2 CMYK nyomtatási színteret. Ez azt jelenti, hogy a modern fényképezőgépek teljes színspektruma változatlanul és hiánytalanul jelenik meg. A nyomtatási eredmény pontos szimulációja a softproof nézetben is garantált.

Kiváló képminőség

A (1920 x 1200) legnagyobb felbontást nyújtó képernyő kiemelkedő 1350:1 kontrasztarányával és 410 cd/m² fényerejével nyűgözi le a felhasználókat. Ezáltal a különböző grafikák és képek képpont-pontosságú szerkesztését is lehetővé teszi. A szöveg körvonalai pedig különösen világosan és pontosan jelennek meg. A IPS (Wide Gamut) panellel szerelt LCD modul akár 178 fokos látószöget is lehetővé tesz. Így a színárnyalatok és a kontrasztok megjelenítése mindig egyenletes mértékű marad.

Egyenletes és kifinomult színátmeneteket garantáló 16 bites keresőtábla (LUT) és 10 bites üzemmód

A CS2400S modell keresőtáblája (LUT – Look-Up-Table) hihetetlenül kiemelkedő, mintegy 16 bites színmélység kiszámítására, a készülék panelje pedig akár 10 bites jeltovábbításra is alkalmas. Következésképpen több milliárdnyi színárnyalat áll rendelkezésre annak kiszámításához, hogy a monitor megjelenítése tökéletesen pontossá váljon. Ily módon hatékonyan kiküszöbölhetők a megjelenítés monitor okozta esetleges hibái, mint például a színátmeneteket alkotó színárnyalatok felbomlását, vagy a szürkeárnyalatokkal összefüggő színhibákat kiváltó csíkozódások, illetve színugrások. A sötétebb vagy telítettebb színű képrészletek finom színárnyalatbeli eltérései és struktúrái is nagyszerűen megkülönböztethetők a különösen részletes megjelenítésnek köszönhetően.

Gyárilag tökéletesen beállított készülék

Annak érdekében, hogy a felhasználó a kicsomagolást követően azonnal használatba vehesse ColorEdge készülékét, már a gyárban elvégzik a ColorEdge CS2400S modellel kapcsolatos szükséges méréseket, és a képernyő optimális beállításait. Ennek részeként precízen megvizsgálják a piros-, zöld- és kékcsatornák gammagörbéit, és szükség esetén korrigálják azokat. Az EIZO készülékek egyedülállóan pontos gyári kalibrációjának köszönhetően a monitorok már közvetlenül a kicsomagolásukat követően előre beállított színterekkel használhatók. A minden részletre kiterjedő gyári kalibrálás további előnye, hogy a ColorNavigator szoftver használatával a felhasználó jóval gyorsabban végezheti el a monitor újbóli kalibrálását.

Digital Uniformity Equalizer

Az EIZO gyár szakértői a monitorpanelek teljes felületére kiterjedő pontos méréseket végeznek. Ily módon felismerik és hatékonyan kiküszöbölik a fényerővel és a színmegjelenítéssel kapcsolatos esetleges egyenetlenségeket. A Digital Uniformity Equalizer elnevezésű eljárásnak köszönhetően az egyes színek a megjelenítés pontos helyétől függetlenül a monitor teljes élettartama alatt mindig azonos módon jelennek meg. Egyedül így érhető el a képfeldolgozás és a retusálás kívánt precizitása.

Hardveres kalibrálás kompromisszumok nélkül

Ahhoz, hogy a monitor ugyanazt a fájlt a teljes élettartama alatt azonos minőségben jelenítse meg, elengedhetetlen a rendszeres kalibrálás. Valamennyi ColorEdge monitorunk veszteségmentes hardveres kalibrációs eljárást alkalmaz. A szoftveres kalibrálással ellentétben – ahol mindig fennáll a megjelenítési minőség romlásának kockázata – a hardveres kalibrálás a grafikus kártya korrekciós profiljának létrehozásán kívül a monitor keresőtábláját (LUT – Look-Up-Table) is beállítja.

A legkorszerűbb eszközök csatlakoztatását is lehetővé tevő C típusú USB-aljzat

Képjel, USB adatátvitel, valamint akár 70 W wattos áramellátás, mindez és még sok más is megvalósítható egyetlen USB-C kábellel. Ezáltal a ColorEdge CS2400S a grafikai munkafolyamat központi dokkolója. Perifériás eszközök, például egér, billentyűzet vagy nyomtató közvetlenül csatlakoztathatók az USB-A portokhoz. Az USB-C kábelen keresztül akár 70 W tölthetők az olyan mobil eszközök, mint a laptopok vagy a táblagépek – akár 92wattal az USB-C kábelen keresztül. Így egy laptop és CS2400S egy gyors mozdulattal teljes értékű asztali munkaállomássá alakítható át.

Rugalmas állvány

Képernyőink magassága fokozatosan állítható, és modelltől függően akár az állvány talpának legaljáig is süllyeszthető. Ez optimális ergonómiát tesz lehetővé, függetlenül attól, hogy a képernyő előtt állunk vagy ülünk. Ezen kívül a monitorlábat úgy fordíthatja, forgathatja és döntheti, ahogy az ülő helyzethez az a legkényelmesebb.

A CS2400S úgy is elforgatható, hogy a képernyőn állóformátumban jelenjenek meg a képek, ami többek között az azonnali visszajelzéssel készített portréfotóknál különösen hasznos.

Specifikációk

ÁllványDönthető
Forgatható
Magasság állítás
Pivot
Betekintési szög178° / 178°
Csatlakozó - DisplayPort1db
Csatlakozó - HDMI 1.41db
Csatlakozó - USB 2.02db
Csatlakozó - USB 3.02db
Csatlakozó - USB B1db
Csatlakozó - USB Type-C1db
Felbontás típus1920 x 1200 (WUXGA)
HangszóróNincs
HáttérvilágításW-LED
Képarány16:10
Képfrissítés60Hz
Készülékház színFekete
Kijelző bevonatMatt
Kijelző méret24"
Kontrasztarány1350:1
Look Up Table (LUT)16 bit
Maximum fényerő410 cd/m2
MéretMéret talppal: 554 x 396-551 x 245 mm
Panel típusaIPS
Pixelméret0.27 mm
Pixelsűrűség94 ppi
Súly8,2 kg (állvánnyal)
Színmélység10 bit
Színtér megjelenítéssRGB / AdobeRGB / DCI-P3
SzíntérlefedettségDCI P3: >95%
AdobeRGB: >99%
ISO Coated V2: >99%
sRGB: 100%
Tartozékok, kábelekHDMI kábel, USB-C kábel, Tápkábel, Rövid útmutató
Thunderbolt 3 / USB Type-C maximális töltési teljesítmény70W
Válaszidő19 ms
VESA rögzítés100x100