UX2 Kit - OázisComputer.hu
Címünk 1067 Budapest, Csengery u 84. Telefon +36 30 522 4 522 / +36 1 7700 447
UX2 Kit
* A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérhet.

UX2 Kit

Termékkód: UX2-Kit

Az UX2 kalibrációs érzékelő a RadiCS szoftverrel együtt méri a RadiForce monitorok fénysűrűségi jelleggörbéjét.

Rendelhető
A termék nincs raktáron, de rendelhető
829 400 Ft
653 071 Ft + Áfa
Akár OTP Áruhitelre is »
A hitelkalkulátor segítségével egyszerűen kiszámolhatod a legmegfelelőbb konstrukciót.
Vételár: 829 400 Ft Önrész: Ft

Termék leírás

Támogatott monitorok
Az UX2 érzékelő az EIZO RadiForce monitorokhoz használható, kivéve az MX300W, MX240W, MX220W és MX210 modelleket.

Kalibrációra, valamint ingadozási és állandósági mérésekre is alkalmas program a monitorokkal kapcsolatos minőségirányítási teendők ellátásához.
A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftverrel teljes mértékben automatizálhatók az állandósági mérések.

Képalkotó rendszerek optimális minőségbiztosítása röntgenalkalmazásoknál
A monitor teljes körű minőségirányításáról a RadiCS minőségbiztosítási eszköz gondoskodik. A kalibrációtól az ingadozási és állandósági méréseken keresztül egészen a hálózatalapú minőségbiztosítási rendszerekig, a RadiNET Pro-val együttműködve. A diagnosztikai célokra szolgáló, korszerű RadiForce képernyők mérőérzékelőivel együttműködve a RadiCS az állandósági mérések teljes mértékben automatikus elvégzésére is tökéletesen alkalmas. A felhasználóbarát és egyszerűen kezelhető szoftver nem csak RadiForce monitoroknál használható. Az EIZO felhasználóbarát szoftverekből és érzékelőkből álló teljes körű megoldást kínál a minőségbiztosítási feladatok hatékony elvégzéséhez.

Mit nyújt Önnek a RadiCS:

  • QS-RL, DIN, ÖNORM, PAS1054 és AAPM szabványok szerinti ingadozási- és állandósági mérések, valamint számos egyéb hasznos funkció
  • Színárnyalat-karakterisztikák DICOM® szabvány szerinti kalibrálása
  • Teljes mértékben automatikus állandósági mérések a fényerősséget és a megvilágítást mérő érzékelőkkel felszerelt monitoroknál
  • Kalibrációs és vizsgálati jegyzőkönyvek archiválása
  • A fényerő és színárnyalat-karakterisztikák vezérlésére szolgáló belső érzékelők felügyelete
  • Naptár a referencia- és tesztképek ismétlődő ellenőrzéseihez kapcsolódó emlékeztető funkcióval

Felhasználóbarát kezelőfelület az egyszerű használat érdekében
A grafikák, szimbólumok és szövegek elrendezése gyors és egyszerű leolvashatóságot kölcsönöz a funkciók számára. Az áttekintő listára pillantva a felhasználó azonnal meggyőződhet a monitorok aktuális állapotáról. A felhasználóbarát programismertető jelentősen felgyorsítja a monitorok ellenőrzését és kalibrálását.

Precíziós kalibrálás
Az egyenletesen magas képvisszaadási minőség megállapításánál fontos a monitorok rendszeres kalibrálása. A színárnyalatok megjelenítésének szokásos használatnál is előforduló eltérései megbízható módon kiküszöbölhetők, többek között a DICOM® vagy a CIE alapján.

Ingadozási és állandósági mérések
A diagnosztikai monitorok üzembe helyezése ingadozási mérések elvégzését igényli. Ezenkívül a rendszeres állandósági mérések is nélkülözhetetlenek. A RadiCS szoftver mindezeket a DIN és AAPM szabványoknak megfelelő tesztminták alapján végzett vizuális vizsgálatokkal, valamint DIN, AAPM, IEC és JIS előírások szerinti fényesség-, színárnyalat- és homoganitásmérésekkel segíti elő. A DIN 6868-157 szabvány szerinti testtájakkal, illetve módszerekkel kapcsolatos ingadozási és állandósági méréseket a RadiCS úgynevezett alkalmazási osztályokká alakítja át, lehetővé téve ezzel az ingadozási és állandósági méréseknél alkalmazandó egyértelmű kategorizálást.

Önkalibráció és önkorrekció
A RadiCS az önkalibráláson kívül önkorrekció elvégzésére is alkalmas. Ehhez az egyes képernyők gyári kalibrációs adatait használja fel. A RadiCS az adott RadiForce monitortól függően az előlapi érzékelő vagy a beépített fényérzékelő (háttérvilágítás érzékelő) használatával végzi el a szükséges kalibrálást. Az önkalibráció gyorsan, külön mérőeszköz alkalmazása nélkül történik. Egyenetlen vagy megváltozott fényerő észlelésekor az önkorrekciós folyamat hibaüzenettel jelzi a színárnyalat-görbék újrakalibrálásának szükségességét. Az önkorrekció úgy is beállítható, hogy arra a megadott üzemezés szerinti rendszeres időközönként, automatikusan kerüljön sor.

Rugalmas ütemezhetőség
A minőségbiztosítási feladatok elvégzésének időzítése, mint például a napi szemrevételezéses vizsgálatok vagy a félévente esedékes állandósági mérések az adott munkahely követelményeinek megfelelően szabhatók személyre. A teendők például a számítógépek bekapcsolásához igazíthatók, vagy közvetlenül egy adott alkalmazás megnyitását követően is elvégezhetők.

A diagnosztikai munkafolyamatok optimalizálása
Az EIZO Work-and-Flow név alatt elérhető számos különböző funkciójával hatékonyabban végezhetők el a szükséges feladatok. Így többek között a Point-and-Focus funkcióval. Ennek segítségével a kívánt képrészletek gyorsan és egyszerűen, az egér vagy a billentyűzet használatával jelölhetők ki. A fényerő és a szürkeérték megfelelő beállításával a kívánt képrészletek kiemelése érdekében elsötétíthetők a szomszédos területek.

Dokumentáció
A szoftver a későbbi gyors és egyszerű hozzáférés érdekében külön archiválja az egyes monitorok kalibrációs, vizsgálati és önellenőrzési mérési eredményeit.

Eszközkezelés
A készülék- és modellneveken, az egészségügyi intézmények és az érintett osztályok nevein, valamint a telepítés helyén kívül az egyes képernyőkkel, számítógépekkel és grafikus kártyákkal kapcsolatos információk is pontosan dokumentálhatók.

Hosszabb hasznos élettartam az automatikus kikapcsolásnak köszönhetően
Az EIZO RadiForce képernyők automatikusan kikapcsolható háttérvilágítása (Backlight Saver) a RadiCS szoftver használatával állítható be. Ezzel meghosszabbítható a monitorok hasznos élettartama. A képernyőkímélőhöz hasonlóan kikapcsolja a használaton kívüli monitor háttérvilágítását.

Átfogó jellegű kompatibilitás
Az EIZO RadiCS szoftverének számos különböző funkciója a RadiForce termékcsaládon kívüli monitortípusokkal is kompatibilis. Így akár más gyártók monitorjain is zökkenőmentesen használhatók.

A tökéletes kiegészítő
Több monitor egyidejű használatakor különösen célszerű a RadiNET Pro szoftver alkalmazása. Ezen a rendszeren keresztül központilag vezérelheti minden egyes monitor kalibrálását, és az előzményeket is ellenőrizheti. Így jelentős mértékű idő takarítható meg, és az intézmény egészében egységesen kiváló képminőség garantálható.