Kosár

A kosár jelenleg üres.

Elérhetőségek

Oázis Computer
Cím: Budapest, VI. ker. Csengery u. 84.
Email: info@oaziscomputer.hu

Tel.: +361/708-0610, +3630/522-4-522

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat:  12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

Monitortesztek

Dell Infinity Edge - a következő generáció

Nemrégiben érkeztek meg hozzánk a Dell legújabb Infinity Edge monitorai: U2417H, U2417HA,...

Monitor színprofilok használata (Win7/8,8.1/10, OS X)

Vásároltál nálunk egy monitort, kértél hozzá műszeres kalibrálást,de nem tudod, hogyan tovább?...

ASUS PB248Q a 16:10 képarány bajnoka - újratöltve

Már elég régóta kapható az ASUS PB248Q monitor, de eddig sajnos az ára elég komoly visszatartó...

sRGB-s vagy AdobeRGB-s monitort vegyek?

Gyakran hangzik el ez a kérdés üzletünkben. A válasz pedig egyáltalán nem egyszerű, ezért...

Használt monitorok az Oázisban - Frissítve

Egyre bővül a kínálatunk használt monitorok terén, amely kategóriát véleményünk szerint igencsak...

Dell monitor újdonságok 2015

 

2015 egyértelműen a nagy felbontású panelek, és főleg a 4K felbontás éve lesz. A Dell legújabb monitorai is ezt az irányt tükrözik.

Elsőként a Dell legújabb UltraSharp monitorát említenénk meg, az U2515H monitort, ami legnagyobb újdonsága a már megszokott IPS panel mellett, hogy WQHD (2560X1440) felbontású panelt kapott. A tesztet már készítjük, de addig is azt kell, hogy mondjuk, nagyon megéri az árát, és hatalmas űrt tölt be a 27" WQHD monitorok, és a FullHD+ kijelzők között, mind tudásban, mind árban. A desing pedig a már megszokott keskeny kávás, ami igen kellemes külsőt kölcsönöz a monitornak.

 

(Dell U2515H)

 

A következő két Dell monitor 4K (3840x2160) felbontáső panelt kapott. A P2415Q monitor 24"-os, és a nagytestvére a P2715Q pedig 27" monitor. Az előzetes kipróbálás után igazán kellemes monitorokat ismerhettünk meg személyükben. Mindkét monitor 100% sRGB színtér fedésű, ami normál használat mellett akár munkára is tökéletesen elegendő lehet. Az ára ennek a két monitornak is szinte verhetetlen a mezőnyben, tehát végre elérhető közelségbe kerültek a 4K felbontású monitorok.

 

 

A következő professzionális tudású monitor a Dell palettáján az UP2715K, ami 5K felbontással rendelkezik, és igazán nagy durranásnak igérkezik. Valószínűleg a grafikusok kedvence lesz majd, mivel 99% AdobeRGB fedést igér, és ez a felbontás egyszerűen hihetetlen. Ugyanazt az LG panelt kapta a monitor, amit a retina iMac-ben használ az Apple, így tehát akár egy Mac Pro, vagy egy PC tulaj is élvezheti majd ezt a nem mindennapi felbontást.

A Dell úgy tűnik, hogy igazán prémium monitort akart megalkotni, így helyett kapott még a monitorban egy Harman Kardon hangrendszer, és a monitor kialakítása is igen komoly hatást kelt. Sajnos ehhez igazán magas ár is tartozik, így valószínűleg Magyarországon csak kevesek engedhetik majd meg maguknak ezt a monitort.

 

 

És végül kis összeállításunk utolsó darabja következik, szintén egy igazi újdonság, a Dell első hajlított kijelzős monitora, az UltraSharp család legnagyobb tagja a U3415W. A méreteit tekintve igen nagy, 34"-os, és a design egyedülálló. Természetesen az a monitor is 4K felbontással rendelkezik, és szerintünk jópáran szeretnének máris egy ilyen monitort magukénak tudni.

 

 

Az említett monitorok nagy része már megvásárolható, vagy rövid időn belül megvásárolható lesz webshopunkban. Természetesen a nálunk vásárolt monitorok kérhetőek mind Normál, mind Prémium Kalibrálással, és természetesen teljeskörű pixelgaranciával is.

 

 


Még nincsnek hozzászólások. Légy első!