Kosár

A kosár jelenleg üres.

Elérhetőségek

Oázis Computer
Cím: Budapest, VI. ker. Csengery u. 84.
Email: info@oaziscomputer.hu

Tel.: +361/708-0610, +3630/522-4-522

ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 20:00
Szombat:  12:00 - 16:00

Vasárnap: ZÁRVA

Wacom tesztek

Wacom Cintiq 27QHD a rajztáblák királya

Évek óta tesztelünk komoly garikus monitorokat, és eközben volt alkalmunk jópár Wacom Cintiq táblát is kalibrálni. Ezen táblák kalibrálása során mindig egy gondolat fogalmazódott meg bennünk az...

Téli Wacom Bónuszprogram

Elindult a Wacom téli bónuszprogram. Most ajándékba 25/50 Eurós WhiteWall kuponkód, 90 napos Autodesk SketchBook Pro előfizetés és 3 hónap Adobe Creative Cloud teljes előfizetés (utóbbi csak...

A Wacom Intuos Pro M akció lassan véget ér

Sokaknak talán fel sem tűnt, de a Wacom egyik nyári akciója a 25 eurós Photobook akció mellet az Intuos Pro M akciós 99900,- forintos ára volt.

Ingyenes kalibrálás és szállítás Wacom Cintiq táblákhoz

Nemrég született egy írásunk a Wacom Cintiq táblák kalibrálásáról, amiben végső következtetésként arra jutottunk, hogy elengedhetetlen grafikai munkákhoz ezen táblák kalibrálása.

Ajándék fotóalbum minden Wacom Intuos táblához

A Wacom különleges nyári kampányának keretein belül most nyári fotóidat nem csak szerkesztheted a Wacom Intuos tábládon, hanem egy saját fotóalbumot készíthetsz amit a nyár végén meg is kapsz majd.

Kalibrált a Wacom Cintiq-ed?

Az elmúlt évek egyik tanulsága a professzionális kijelzők világában, hogy a vásárlók hajlamosak azt hinni, hogy ha egy termék drága, akkor az már gyárilag színhelyes.

Wacom gyereknapi rajzpályázat indul - Befejeződött

A rajzokat boltunkban nyitvatartási időben készíthetitek el május 19. hétfőtől május 24. szombatig!

Wacom bemutatótermet nyitottunk

Boltunk a professzionális monitorok mellett Wacom táblák árusításával is foglalkozik. Az utóbbi időben próbáltunk minél több demo eszközt beszerezni, hogy a vásárlóink működés közben is...

Wacom napok az Oázisban - Befejeződött, frissítve képekkel!

Az utóbbi időben egyre többen keresik fel boltunkat azzal a szándékkal, hogy kipróbáljanak Wacom termékeket vásárlás előtt.

Wacom Intuos tábla ajándék Corel szoftverrel

A Wacom ismét egy igen kedvező akcióval kedveskedik Wacom Intuos tábla vásárlóinak...

WACOM Cintiq 13HD teszt

Az Oázis Computer és a HAUG együttműködésből született ez a teszt, egy nagyon kedves HAUG tag tollából...

Wacom Intuos Pen villámteszt

Már egy ideje kapható a Wacom legújabb termékcsaládja, az Intuos, mely a Bamboo sorozatot hivatott leváltani...

WACOM Bamboo Stylus bemutató

A Wacom több , mint 25 éves múltjával a Világ vezető digitalizáló tábla és interaktív digitális kijelzők gyártójává vált, a Bamboo Stylus is ezt hangsúlyozza, kifinomult dizájn elemek, elegáns...

WACOM Inkling bemutató

Azt hiszem nem fér kétség ahhoz, hogy sok designerből, tervezéssel foglalkozóból azt az érzést fogja az új WACOM termék kiváltani, mint egy közeli barátomból, akinek mutattam a minap, miszerint...
Dell monitor bemutatóterem

 

Üzletünk nyitása óta gyakorlatilag állandóan volt kiállított Dell monitorunk, de néhány éve úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a Dell monitorok teljes palettáját kiállítani üzletünkben.

Ennek eredményeként született meg egy tíz monitorból álló monitorfal, amit egy tíz miniDispayPort-tal ellátott VGA kártyás számítógépről hajtunk meg, ezzel is megkönnyítve a különböző monitorok összehasonlítását.

 

 

Ezzel a megoldással rengeteg vásárlónknak tudtuk megmutatni a kiszemelt monitorokat és remélhetően sokat segítettünk nekik a választásban. A monitorok megtekinthetőek nyitvatartási időben, és természetesen hozott képek kipróbálására is van lehetőség.

Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel még több vásárló dönt üzletünk, és szakértelmünk mellett.

Jelenleg kiállított modellek:

Dell Ultrasharp sorozatból:

Dell Professional sorozatból:

Dell S sorozatból:

Természetesen minden raktáron lévő monitor megtekinthető, csak várni kell pár percet ameddig kicsomagolunk egyet.

 

 

Természetesen lehetőség van üzletünkben más, raktáron lévő monitorok kipróbálára is. A monitorokat lehet kérni monitorkalibrálással, és teljeskörű pixelgaranciával is.

Ajánljuk vásárlóink figyelmébe a monitortesztek rovatot, ahol az eddig megjelent Dell monitorok gyakorlatilag minden tipusáról találhat tesztet.